Design 3D

Suntem specializati in proiecte la cheie dar intotdeauna o calatorie oricat de lunga incepe cu primul pas.

house number setAcest prim pas este proiectul de design interior 3D. 

 

  • Afla in cele de mai jos cum cream un proiect de design interior care sa se potriveasca cu stilul tau de viata.
  • Cat dureaza si cat costa un proiect 3d?
  • Pretul unui proiect de design interior in functie de ce este stabilit? 

 

Fa click pe unul dintre articolele de mai jos pentru a afla cum Proiectele noastre se muleaza pe personalitatea ta ca o manusa, se adapteaza bugetului tau si sunt transpuse de echipele noastre in realitate!

Etapele pentru design interior

Posted by on 10:21 AM in Servicii design interior | Comments Off on Etapele pentru design interior

Etapele pentru design interior

Ce va contine proiectul tau? In afara de imaginile 3D, vor fi propuneri 2D dar si planuri de executie pentru mobilier la comanda, montaj tapet, amplasare corpuri de iluminat sau pentru montajul placajelor ceramice in bai. Va fi totul pregatit pentru ca la sfarsitul proiectului orice alta firma sa il poata puna in practica si sa iti poti alege cu cine sa continui amenajarile interioare, mobila si decorarea.

read more

Prezentare video a etapelor unui proiect all inclusive

Posted by on 8:10 AM in Servicii, Servicii design interior | 0 comments

Prezentare video a etapelor unui proiect all inclusive

Daca vrei sa afli pe scurt de ce ne ocupam si cum se desfasoara un proiect all inclusive, vezi aici un filmulet simplu si explicit despre ceea ce facem noi: design interior de la proiect 3D pana la cheie.

read more

Proiecte de design interior all inclusive

Posted by on 11:58 AM in Servicii, Servicii design interior | 0 comments

Proiecte de design interior all inclusive

Probabil doresti sa iti amenajezi casa sau biroul si esti pe punctul de a lua o decizie. De ce sa angajezi un designer de interior sa faca asta? Si, mai ales, de ce sa ne angajezi pe noi, Art Deco Zone si Knox Design sa iti cream un proiect de design interior all inclusive? Iata cateva argumente.

read more

Preturi proiecte design interior

Posted by on 10:32 AM in Servicii design interior | 0 comments

Preturi proiecte design interior

Preturi proiecte design interior 3D – oferte de preturi pentru concepte creative si solutii estetice si functionale ce va vor economisi timp, spatiu si bani in amenajarea propriu zisa a locuintei. Calitate exceptionala! Pretul unui proiect de design interior 3D pentru casa pleaca de la 18 Euro / mp, in functie de complexitate. Pentru spatiile comerciale sau de birouri acestea pornesc de la 22 Euro / mp. Preturile cresc in functie de complexitate, dar pot fi negociate in functie de suprafata. Poti cere o oferta de preturi proiecte design...

read more

Ce inseamna un proiect 3D?

Posted by on 10:31 AM in Servicii design interior | 0 comments

Ce inseamna un proiect 3D?

“Imi doresc un proiect de design interior 3D dar nu imi este clar ce contine. De unde stiu daca mi se potriveste? Pot sa imi amenajez singur casa pe baza lui? Sunt doar niste poze colorate? Vor avea si altii acelasi proiect ca mine?” – acestea sunt doar cateva intrebari pe care clientii ni le pun adesea la prima intalnire.

read more