aRT DECO ZONE

servicii amenajări itnerioare

Află mai multe despre proiectele noastre

2. Amenajări interioare

Serviciile de amenajări interioare oferite de firma noastră sunt complete, de la A la Z..

De ce sa amenajezi cu noi? Este simplu: spre deosebire de alte firme, îți recomandăm doar firme și muncitori specializați in finisaje de calitate, obișnuiți cu lucrul pe proiecte personalizate, care știu să citească un plan de execuție, care au experientă in a amenaja lucrari originale pe baza de proiect.

Este simplu sa iti reamenajezi casa alaturi de o echipa care are 20 de ani experienta.

 

 

Sunt doar 3 pasi simpli:

  1. Proiect de design interior pentru locuinta ta – unde analizam ce iti place si imaginam impreuna noul spatiu
  2. Amenajari interioare – toate finisajele interioare de la instalatii pana la zugraveli sau montaj tapet astfel incat proiectul sa devina realitate
  3. Mobilare si decorare – cand casa e gata se monteaza mobila la comanda, perdelele si decorurile

In cele de mai jos afla mai multe despre modul in care facem amenajarile interioare.

Servicii amenajari interioare

Oferim foarte multe tipuri de servicii in domeniul finisajelor si amenajarilor interioare, incercand sa acoperim intreaga arie a amenajarilor personalizate cu ajutorul echipelor de specialitate. Fiecare muncitor este specializat intr-un anumit domeniu, fie ca vorbim de tapet, parchet, zugraveala sau instalatii. Facem amenajari complete, de la A la Z, pe baza proiectelor de design interior. Coordonam un set de firme specializate astfel incat sa acoperim cel mai mic detaliu care ar fi necesar in...

Executia amenajarilor interioare

In ce constau amenajarile interioare la cheie? Trebuie sa vii sa ii verifici pe mesteri? Trebuie sa ii motivezi cu o bere? Sau sa incarci niste cuie si niste saci de nisip in masina?  

Preturi amenajari interioare

Preturile pentru amenajarile interioare executate pentru casa ta sunt calculate intr-un deviz exact, personalizat. Acesta va fi calculat in functie de stadiul actual al casei tale si de proiectul 3D pe care l-ai agreat.