Amenajari interioare Case

Ti-ai construit o casa sau ai cumparat una intr-un ansamblu rezidential? Cu cine planifici sa te sfatuiesti cum sa o amenajezi? Ti-ai facut un plan realist despre cum va arata, de la finisaje, la instalatii, de la mobila la decoratiuni?

Cine va fi alaturi de tine sa te ajute sa concepi cel mai practic mod de a amenaja casa ta? Cine te va sfatui astfel incat casa ta sa fie si functionala dar si plina de personalitate, in stilul tau?

Amenajari interioare case – la cheie!

Este simplu, ai ajuns exact unde trebuie:

1. Echipa noastra de designeri si arhitecti de interior te ajuta sa iti creeze un proiect de design interior perfect personalizat pentru tine si casa ta.

2. Echipa noastra de specialisti in finisaje iti pune proiectul in practica si iti creaza toate amenajarile interioare pentru casa ta ideala, asa cum am proiectat-o impreuna.

3. La final, colaboratorii nostri, perfect sincronizati iti monteaza mobila, perdelele si decoratiunile; firmele de specialitate pe care ti le recomandam in functie de stilul proiectului tau si de preferintele tale.

Astfel, casa ta trece din stadiul de rosu la locuinta ta perfecta, datorita solutiilor de amenajari all inclusive oferite de specialistii de la  Art Deco Zone & Knox Design.

Vei vedea in portofoliul nostru amenajari interioare de case din cele mai diferite, in stiluri diferite, in culori diferite, pentru ca fiecare locuinta trebuie sa se potriveasca proprietarilor si fiecare familie este unica!

Cum va arata locuinta ta perfecta?