Designerii Art deco

Preț proiect design interior

Preț pt. locuința ta:

Prețuri proiecte design interior

Prețuri design interior locuințe

Prețurile pentru spații rezidențiale (case, vile, apartamente, garsoniere etc.) încep de la:

 

18

eur/mp

Prețuri design interior spații comerciale

Prețurile pentru design interior pentru spații comerciale (birouri, recepții, restaurante, cofetării, videochat, cafenele etc.) încep de la:

22

eur/mp

Cum calculăm prețul?

Prețul unui proiect de design interior este evaluat în funcție de:

  • tipul de lucrare, număr de camere, compartimentare;
  • munca, timpul, efortul estimat pentru crearea proiectului 3D;
  • de dimensiunea spațiului de amenajat;

Eventual:

  • distanța de parcurs;
  • stil și gradul de dificultate.

din 1998

experiență în amenajări la cheie

Creație

Este greu sa poți pune un preț pentru o lucrare de creație. 

Pe de altă parte, dacă este vorba de o singură încăpere, este mai dificil să amenajezi o cameră de 6 mp decât una de 30 mp.

Practic, cu cât încăperile sunt mai mici, practic prețul per mp crește.

In cazul unei amenajări în care trebuie să ții cont de foarte multe elemente obligatorii predefinite (electrica existentă, o anumită nuanță de parchet, mobilier preexistent etc.) – dificultatea creației constă în faptul că trebuie să creezi un ansamblu cât mai potrivit unei familii dar pornind de la o serie foarte mare de condiții de ordin estetic si practic. 

De asemenea, stilistic, în cazul în care se crează o lucrare care presupune multe elemente noi, avantgardiste sau retro sau create la comanda, personalizate – aceasta lucrare presupune si faptul ca vor fi făcute planuri de execuție pentru aceste obiecte astfel încât să se implementeze. Deci presupune și design de obiect. O asemenea lucrare presupune un volum mai mare de munca.

O suprafață minimă

In principiu, nu acceptam lucrări care sunt fracție dintr-un apartament (o baie, un hol), întrucât timpul de lucru si atenția pe care o dăm detaliilor și modul în care trebuie să cunoaștem personal clientul ca preferințe și stil de viata vor impune un timp similar ca la un apartament complet. 

In general, nu facem proiecte 3D pentru spatii sub 30 mp. Ne rezervam dreptul sa propunem prețul pentru creație în funcție de proiect, nu în funcție de mp, cu atât mai mult la spații între 30 si 100 mp. 

De asemenea, compania își rezervă dreptul de a-și selecta clientela.  

Proiectele de design interior sunt unice

Cu atât mai mult cu cât fiecare proiect este unic, creat după o analiză amănunțită a stilului tău de viață, a preferințelor și nevoilor familiei tale.

Spre deosebire de un proiect de arhitectură – unde poți să vinzi același proiect de casă nelimitat sau cu modificări minime, Proiectul de design interior e croit după gusturile tale și dimensiunea locuinței tale. 

Ni s-a întâmplat adesea să ne întâlnim de mai multe ori de-a lungul anilor cu același plan al unui apartament, sau să amenajăm două vile în oglindă. Vei fi surprins să vezi cât de diferite sunt proiectele pentru fiecare, întrucât acestea sunt mulate pe personalitatea proprietarului.

În plus, fiecare cameră pentru a fi construită 3D în detaliu poate să dureze de la câteva zile la câteva săptămâni, depinzând de dimensiune și complexitate. Asta în afară de timpul petrecut pentru studiu de stil, măsurători, planuri, modificări etc.

Amenajări la cheie

 

Pe lângă Proiectul de Design interior 3D – noi punem in practică lucrările, la cheie. 

Partenerii noștri se pot ocupa și de:

– amenajări interioare complete, inclusiv zugrăveli, tencuieli, montaj tapet, parchet, faianță, gresie, instalații sanitare, electrice, termice etc.

– achiziție și manufacturare la comandă mobilier, decorațiuni, perdele;

– personalizare în cel mai mic detaliu.

1. Proiect design interior 3D

Designerii noștri crează un proiect personalizat pe stilul tău și pe dimensiunile casei tale. 

Proiectul conține imagini 3D din toate camerele și planuri de execuție.

 

2. Amenajări interioare

Firma de amenajări interioare îți face ofertă pentru amenajările la cheie, conform planurilor din proiect. 

Dacă accepți devizul, echipa amenajează și finisează apartamentul în cele mai mici detalii (instalații termice, sanitare, electrice, parchet, tapet etc.)

 

3. Mobilă și decorațiuni 

Putem achiziționa toate produsele din proiectul 3D. Dacă agreezi ofertele furnizorilor noștri, ne ocupăm ca fiecare produs să fie transportat și montat la tine acasă în funcție de evoluția șantierului de amenajări. 

Mobila la comandă, perdele și draperii, tablouri, covoare, electrocasnice, scaune, mese și orice alte produse necesare pentru amenajarea la cheie.

 

Cât costă amenajarea la cheie (adică și cu finisaje & mobilier)?

Prețul pentru amenajarea la cheie îl creezi chiar tu prin selecțiile, cerințele și preferințele pe care le ai în timpul Proiectului. 

Practic, în funcție de gusturile tale se crează proiectul și apoi prețurile pentru amenajări sau achiziții de mobilier la comandă sau decorațiuni sunt calculate pe baza acestuia. 

De unde știu că o să îmi placă proiectul?

Proiectul este creat conform cu cerințele tale pe dimensiunile spațiului tău. Lucrăm cu materialul clientului. Ce informații ne transmiți – asta va ieși la final.

Pentru a ne asigura că înțelegem ceea ce îți place estetic ne vei trimite 2-3 imagini per cameră cu spații care îți plac și în care te-ai vedea locuind. Ne vom mula pe stilul imaginilor în măsura în care locuința ta o permite. 

Ca să ne asigurăm de un proiect reușit, încurajăm toată familia să participe la toate deciziile luate pentru proiectul de design interior, de la completarea Chestionarului de Stil până la implementarea în realitate. 

 

Dacă vreau doar Proiect dar am eu o echipă de execuție...

Proiectul se finalizează cu imagini 3D și planuri. Asigură-te că echipa poate implementa finisajele pe care le-ai solicitat în proiect. 

Poți să lucrezi cu orice echipă dorești sau să alegi orice furnizori îți plac. Nu ai obligația de a face toate etapele cu noi. După proiect te decizi dacă mai vrei să ne ocupăm de altceva din cadrul amenajărilor interioare pentru casa ta. 

Totuși trebuie să ții cont că nu vom coordona echipele tale de muncitori și nu vom face organizare de șantier.

Echipele noastre se descurcă să citească planurile și nu este necesar să stăm să le păzim sau să le încurajăm cu câte o bere. 

 

Dacă am anumiți furnizori preferați de mobilă sau decorațiuni...

Dacă vrei ca anumite finisaje, decorațiuni sau mobila să fie de la un anumit furnizor, atunci este esențial să ne spui de la începutul proiectului. 

De exemplu dacă îți place mobila de la Ikea sau Mobexpert sau o anumită faianță sau un anumit tapet. 

Fă o poză cu produsul care îți place și trimite-o de la început. Este important să comunicăm. Toate informațiile să fie trimise la început. 

Vom încerca să integrăm produsul dorit în proiect.   

Prețuri proiecte design interior 3D – oferte de prețuri pentru concepte creative si soluții estetice și funcționale ce vă vor economisi timp, spațiu și bani în amenajarea propriu zisă a locuinței. Calitate excepțională!

Poți cere o ofertă de prețuri proiecte design interior de la specialiștii nostri în funcție de locuința ta.