Preturi proiecte design interior

2.88 avg. rating (58% score) - 17 votes

Cat costa un proiect de design interior? Preturi proiect design interior.

Preturile pornesc de la:

18 Euro / mp pentru locuinte (apartamente, case, vile)
22 Euro / mp pentru spatii comerciale sau de birouri (office, receptii, restaurante, baruri, cafenele, saloane de infrumusetare etc.)

Preturile pot creste in functie de complexitate.

Preturile se pot negocia in functie de suprafata spatiului de proiectat.

Proiectele create de arhitectii si designerii nostri sunt adevarate creatii artistice, unice, elaborate doar dupa o cunoastere amanuntita a clientilor nostri, ca stil de viata si personalitate. Experienta firmei noastre este de aproape 20 de ani pe piata romaneasca, cu mii de proiecte la activ, de la 3D la executie completa.

amenajari interioare 3d

Pretul unui proiect de design interior este evaluat in functie de:

  • tipul de lucrare, numar de camere, compartimentare;
  • munca, timpul, efortul estimat pentru crearea proiectului 3D;
  • de dimensiunea spatiului de amenajat;
  • de numarul incaperilor;
  • distanta de parcurs;
  • stil si gradul de dificultate.

Este greu sa poti pune un pret pentru o lucrare de creatie. 

Pe de alta parte, daca este vorba de o singura incapere, este mai dificil sa amenajezi o camera de copil de 6 mp decat una de 18 mp, astfel cu cat incaperile sunt mai mici, practic pretul per mp creste.

In cazul unei amenajari in care trebuie sa tii cont de foarte multe elemente obligatorii predefinite (electrica existenta, o anumita nuanta de parchet, mobilier preexistent etc.) - dificultatea creatiei consta in faptul ca trebuie sa creezi un ansamblu cat mai potrivit unei familii dar pornind de la o serie foarte mare de conditii de ordin estetic si practic. 

De asemenea, stilistic, in cazul in care se creaza o lucrare care presupune multe elemente noi, avantgardiste sau retro sau create la comanda, personalizate - aceasta lucrare presupune si faptul ca vor fi facute planuri de executie pentru aceste obiecte si oferte de pret pentru ele, astfel incat sa se implementeze. Deci presupune si design de obiect. O asemenea lucrare presupune un volum mai mare de munca.

Un minim de proiect

In principiu, nu acceptam lucrari care sunt fractie dintr-un apartament (o baie, un hol), intrucat timpul de lucru si atentia pe care o dam detaliilor si modul in care trebuie sa cunoastem personal clientul ca preferinte si stil de viata vor impune niste preturi mari pentru spatii foarte mici. 

In general, nu facem proiecte 3D pentru spatii sub 30 mp. Ne rezervam dreptul sa propunem pretul pentru creatie in functie de proiect, nu in functie de mp, cu atat mai mult la spatii intre 30 si 80 mp. 

De asemenea, compania isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.  

Proiectele de design interior sunt unice

Cu atat mai mult cu cat fiecare proiect este unic, creat dupa o analiza amanuntita a stilului tau de viata, a preferintelor si nevoilor familiei tale.

Ni s-a intamplat adesea sa ne intalnim de mai multe ori de-a lungul anilor cu acelasi plan al unui apartament, sau sa amenajam doua vile in oglinda. Vei fi surprins sa vezi cat de diferite sunt proiectele pentru fiecare, intrucat acestea sunt mulate pe personalitatea proprietarului.

 

Design locuinte

Pret design 3D pentru proiecte locuinta

 

20 Eur/mp18 Eur/mp

Design Office

Preturi design interior 3D spatii de birouri sau comerciale

25 Eur/mp22 Eur/mp

All inclusive

Pe langa Design interior 3D - noi punem in practica proiectele, la cheie. 

Specialistii nostri se pot ocupa si de:

- amenajari interioare complete, inclusiv zugraveli, tencuieli, montaj tapet, parchet, faianta, gresie, instalatii sanitare, electrice, termice etc.

- achizitie si manufacturare la comanda mobilier, decoratiuni, perdele;

- personalizare in cel mai mic detaliu.

 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad