Ce inseamna un proiect 3D?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Ce contine un proiect de design interior 3d?

Pe scurt un proiect de design interior 3D este un proiect creat pe calculator cu care sa poti vedea in detaliu fiecare coltisor al viitoarei tale locuinte, astfel incat sa se poata concretiza: amenajarile interioare, mobilierul la comanda, combinatiile de finisaje ( alegerea perdelelor si draperiilor, a tapetului, usilor sau parchetului).

De asemenea contine planuri pe baza carora amenajarile interioare si mobila la comanda sa poata fi realizate.

De unde stiu ca mi se potriveste?

Proiectul de design 3D este realizat de catre designerii Art Deco Zone doar dupa ce au discutii amanuntite cu tine si cu toti ceilalti membrii ai familiei tale care vor locui impreuna cu tine, astfel incat sa se muleze perfect pe stilul tau de viata, pe gusturile si nevoile voastre.

Se discuta despre culorile care iti plac, despre hobby-uri, despre obiectele sau mobilierul pe care il ai deja si vrei sa il pastrezi pentru ca are o incarcatura emotionala pentru tine, despre preferintele tale coloristice, despre felul in care gatesti si ce ai nevoie in bucatarie, despre ce faci in timpul liber si despre multe multe altele.

Vor avea si altii acelasi proiect 3D ca mine?

Proiectul de design interior creat de noi pentru tine este unic, pentru ca el se contureaza din felul tau de a fi, din lucrurile care iti plac si care nu iti plac, presarate cu design, cu responsabilitate financiara, cu experienta functionala si practica - astfel incat sa iasa cel mai potrivit si mai frumos camin pentru tine.

Chiar daca acelasi apartament sau aceiasi casa o intalnim de mai multe ori (in atatia ani ni s-a intamplat sa ne intalnim cu acelasi spatiu), niciodata nu iese acelasi lucru.

Ba chiar am avut si cateva proiecte interesante in care doi frati gemeni au avut acelasi tip de apartament sau in care doi prieteni si-au cumparat vile din acelasi complex rezidential, la care compartimentarile interioare erau identice. Totusi proiectele au iesit diametral opuse, fiind create dupa stilul fiecaruia.

Chiar daca vii cu o imagine cu ceva ce iti place intru totul si vrei sa o copiem, chiar si aceea trebui adaptata spatiului casei tale, deci, nu vor putea exista doua proiecte identice.

La ce imi foloseste proiectul 3D? Se poate pune in practica?

Proiectele noastre sunt facute special ca sa iti placa, sa te simti ca acasa, sa te indragostesti de noua ta locuinta, dar nu sunt doar niste imagini de privit pe calculator. Scopul lor este de a fi puse in practica. Cream proiectele avand in gand idea ca acestea trebuie sa fie construibile si practice nu numai frumoase.

Avand in vedere ca tot noi ne ocupam cel mai adesea si de amenajarile interioare, mobilierul la comanda, decoratiuni si perdele, si punem in practica proiectul pana in cel mai mic detaliu, scopul este ca aceasta imagine de care te indragostesti sa poata deveni "acasa".

Proiectele noastre de design interior 3D se pot realiza in cel mai mic detaliu executate la cheie de catre firma noastra sau poti sa le pui in practica in regie proprie, dupa cum preferi.

La sfarsitul proiectului 3D iti pregatim un buget, daca iti doresti, pentru executia la cheie a proiectului. Daca agream asupra bugetului si a termenelor, ne putem ocupa noi de absolut totul, fara stress din partea ta.

Daca nu iti doresti sa ne ocupam noi de executie din orice motiv, ai oricum toate imaginile, planurile si codurile de culoare cu care sa poti sa pui in practica proiectul. Noi iti putem raspunde la orice intrebari ca sa te ajutam sa iasa totul bine, indiferent ca executi proiectul cu noi sau nu.

Daca nu sunt din Bucuresti pot face proiect de design interior cu voi?

Da, avem foarte multe proiecte de design interior 3D realizate pretutindeni in tara, ba chiar si cateva in afara tarii.

Pentru majoritatea ne-am deplasat la locatie de cateva ori pentru a o masura, fotografia, sau discuta la fata locului. Pentru cateva am facut proiectul exclusiv online, fara nici o deplasare, pe baza planurilor cadastrale furnizate de client.

Am ajuns la Bistrita, Calarasi, Petrosani, Targu Mures, Sibiu, Alba Iulia, Constanta, Slobozia si in multe alte localitati cu proiectele noastre. Te asteptam si pe tine sa ne fii client, indiferent de orasul in care ai locuinta.

Daca te-am facut curios, cere o oferta personalizata de design 3D Cere oferta  

Citeste mai mult despre etapele unui proiect de design 3D Etape proiect  

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad