aRT DECO ZONE

servicii design 3D

Află mai multe despre proiectele noastre

1. Proiect 3D de design interior

De ce ai nevoie de un proiect de design interior 3D? Chiar daca nu discutam despre motive estetice si nu vrei neaparat vreo casa de revista, proiectul 3D tot este foarte important. Se zice ca e bine sa masori de trei ori inainte sa tai odata. La fel si cu amenajarile, mai bine planifici totul in avans, inainte sa te apuci.

Suntem specializati in proiecte la cheie dar intotdeauna o calatorie oricat de lunga incepe cu primul pas.

house number setAcest prim pas este proiectul de design interior 3D. 

  • Afla in cele de mai jos cum cream un proiect de design interior care sa se potriveasca cu stilul tau de viata.
  • Cat dureaza si cat costa un proiect 3d?
  • Pretul unui proiect de design interior in functie de ce este stabilit? 

Fă click pe unul dintre articolele de mai jos pentru a afla cum Proiectele noastre se muleaza pe personalitatea ta ca o manusa, se adapteaza bugetului tau si sunt transpuse de echipele noastre in realitate!

Etapele pentru design interior

Ce va contine proiectul tau? In afara de imaginile 3D, vor fi propuneri 2D dar si planuri de executie pentru mobilier la comanda, montaj tapet, amplasare corpuri de iluminat sau pentru montajul placajelor ceramice in bai. Va fi totul pregatit pentru ca la sfarsitul proiectului orice alta firma sa il poata puna in practica si sa iti poti alege cu cine sa continui amenajarile interioare, mobila si decorarea.

Prezentare video a etapelor unui proiect all inclusive

Daca vrei sa afli pe scurt de ce ne ocupam si cum se desfasoara un proiect all inclusive, vezi aici un filmulet simplu si explicit despre ceea ce facem noi: design interior de la proiect 3D pana la cheie.

Proiecte de design interior all inclusive

Probabil doresti sa iti amenajezi casa sau biroul si esti pe punctul de a lua o decizie. De ce sa angajezi un designer de interior sa faca asta? Si, mai ales, de ce sa ne angajezi pe noi, Art Deco Zone si Knox Design sa iti cream un proiect de design interior all inclusive? Iata cateva argumente.

Preturi proiecte design interior

Prețuri proiecte design interior 3D – oferte de prețuri pentru concepte creative si soluții estetice și funcționale ce vă vor economisi timp, spațiu și bani în amenajarea propriu zisă a locuinței. Calitate excepțională!

Ce inseamna un proiect 3D?

"Imi doresc un proiect de design interior 3D dar nu imi este clar ce contine. De unde stiu daca mi se potriveste? Pot sa imi amenajez singur casa pe baza lui? Sunt doar niste poze colorate? Vor avea si altii acelasi proiect ca mine?" - acestea sunt doar cateva intrebari pe care clientii ni le pun adesea la prima intalnire.