aRT DECO ZONE

servicii la cheie

Află mai multe despre proiectele noastre

Servicii amenajări la cheie

 

De ce sa te stresezi tu cand putem sa ne stresam noi pentru tine? 

Eu, Irina Constantin, ma ocup de design interior de 20 ani. Alaturi de Claus Constantin am adunat pentru tine cele mai bune firme din piata astfel incat sa ai o casa la cheie. 

Creatie – Proiect de design interior

In prima etapa, dupa ce stam prima data de vorba la o cafea despre casa ta, iti recomandam cel mai bun designer sau arhitect potrivit pentru proiecutul tau. Cine se potriveste cel mai bine pe stilul tau? De cati arhitecti este nevoie ca proiectul sa fie facut intr-un timp eficient?

Cunoscandu-te mai bine pe tine si casa ta, vei avea cea mai potrivita echipa de arhitecti care sa lucreze pentru tine, supervizati de noi. 

Executie – Amenajari & Mobilier & Decoratiuni

Dupa ce proiectul este gata, se poate in practica in totalitate. In functie de ceea ce ti-ai dorit si ce iti visezi vei avea oferte pentru: amenajari, mobila, perdele, corpuri de iluminat, tapet, gresie faianta, decoratiuni, orice este necesar pentru casa ta.

 

 

Art Deco Zone – specialisti de la A la Z in amenajari de locuinte all inclusive.

 

Suntem specializati in amenajari complete de la proiect 3D pe calculator pana la punerea in practica in cele mai mici detalii a amenajarilor tale, inclusiv perdele, tablouri, decoratiuni personalizate!

 

1. Designerii nostri iti fac proiectul 3D;

2. Muncitorii nostri, specialisti in amenajari interioare la cheie il pun in practica;

3. Tamplarii nostri iti fac mobila la comanda ;

4. Decoratorii nostri iti achizitioneaza si monteaza toate decoratiunile pentru a-ti finaliza casa.

 

 

 

 

 

1. Proiect 3D de design interior

De ce ai nevoie de un proiect de design interior 3D? Chiar daca nu discutam despre motive estetice si nu vrei neaparat vreo casa de revista, proiectul 3D tot este foarte important. Se zice ca e bine sa masori de trei ori inainte sa tai odata. La fel si cu amenajarile, mai bine planifici totul in avans, inainte sa te apuci.

Etapele pentru design interior

Ce va contine proiectul tau? In afara de imaginile 3D, vor fi propuneri 2D dar si planuri de executie pentru mobilier la comanda, montaj tapet, amplasare corpuri de iluminat sau pentru montajul placajelor ceramice in bai. Va fi totul pregatit pentru ca la sfarsitul proiectului orice alta firma sa il poata puna in practica si sa iti poti alege cu cine sa continui amenajarile interioare, mobila si decorarea.

Prezentare video a etapelor unui proiect all inclusive

Daca vrei sa afli pe scurt de ce ne ocupam si cum se desfasoara un proiect all inclusive, vezi aici un filmulet simplu si explicit despre ceea ce facem noi: design interior de la proiect 3D pana la cheie.

Proiecte de design interior all inclusive

Probabil doresti sa iti amenajezi casa sau biroul si esti pe punctul de a lua o decizie. De ce sa angajezi un designer de interior sa faca asta? Si, mai ales, de ce sa ne angajezi pe noi, Art Deco Zone si Knox Design sa iti cream un proiect de design interior all inclusive? Iata cateva argumente.

Preturi proiecte design interior

Prețuri proiecte design interior 3D – oferte de prețuri pentru concepte creative si soluții estetice și funcționale ce vă vor economisi timp, spațiu și bani în amenajarea propriu zisă a locuinței. Calitate excepțională!

Ce inseamna un proiect 3D?

"Imi doresc un proiect de design interior 3D dar nu imi este clar ce contine. De unde stiu daca mi se potriveste? Pot sa imi amenajez singur casa pe baza lui? Sunt doar niste poze colorate? Vor avea si altii acelasi proiect ca mine?" - acestea sunt doar cateva intrebari pe care clientii ni le pun adesea la prima intalnire.

2. Amenajari interioare

Serviciile de amenajari interioare oferite de firma noastra sunt complete, de la A la Z..

Servicii amenajari interioare

Oferim foarte multe tipuri de servicii in domeniul finisajelor si amenajarilor interioare, incercand sa acoperim intreaga arie a amenajarilor personalizate cu ajutorul echipelor de specialitate. Fiecare muncitor este specializat intr-un anumit domeniu, fie ca vorbim de tapet, parchet, zugraveala sau instalatii. Facem amenajari complete, de la A la Z, pe baza proiectelor de design interior. Coordonam un set de firme specializate astfel incat sa acoperim cel mai mic detaliu care ar fi necesar in...

Executia amenajarilor interioare

In ce constau amenajarile interioare la cheie? Trebuie sa vii sa ii verifici pe mesteri? Trebuie sa ii motivezi cu o bere? Sau sa incarci niste cuie si niste saci de nisip in masina?  

Preturi amenajari interioare

Preturile pentru amenajarile interioare executate pentru casa ta sunt calculate intr-un deviz exact, personalizat. Acesta va fi calculat in functie de stadiul actual al casei tale si de proiectul 3D pe care l-ai agreat.

3. Mobilier la comanda

Ne ocupam si de executia intregului mobilier din PAL si MDF la comanda, exact dupa dimensiunile si alegerile ce le-ai facut in proiectul 3D.

Preturi mobila la comanda

Cat poate costa mobilierul la comanda? De la proiect la proiect preturile sunt foarte diferite, in functie de materialele alese de client.

Cum executam mobila la comanda

Mobila la comanda este executata pe masuratorile casei tale pe baza proiectului de design interior 3D. Toate materialele sunt alese pe baza mostrelor, cu sfatul designerului astfel incat sa ti se potriveasca perfect.

4. decorațiuni la comanda

După finalizarea proiectului putem să îți recomandăm furnizori pentru toate produsele din proiect ce se achiziționează de-a gata. 

Dacă alegi să lucrezi cu echipa și cu furnizorii recomandați de noi ne ocupăm de comenzile de produse, de livrarea și transportul acestora astfel încât să fie în concordanță cu evoluția șantierului. 

De asemeni putem recomanda și eventual comanda / achiziționa pentru tine: electrocasnice, covoare, saltele – ba chiar și produse personalizate sau manufacturate, unice, create pentru tine. 

Achizitii decoratiuni

Achizitionam tot ceea ce este inclus in proiect, astfel incat realitatea sa semene cat mai bine cu schita 3D pe care ati agreat-o pentru a amenaja locuinta. Este simplu: ai un proiect frumos 3D, l-am creat chiar in stilul tau, pe dimensiunile casei tale, acum cine il pune in practica?  

Preturi decorare

Cum va fi bugetul tau pentru decoratiuni si accesorii? Va trebui sa faci un imprumut la banca pentru a-ti lua tot ce ai nevoie pentru locuinta?

Cum decoram o locuinta?

Majoritatea clientilor doresc amenajari interioare, mobila la comanda si decoratiuni pentru o casa la cheie. Pentru acestia optam pentru un proiect complet 3D in care stabilim mai intai toate detaliile amenajarii, abia apoi punem in practica executia finisajelor.