Designerii Art deco

Poze design Living

Prețuri design interior 3D

100

Peste 100 de poze livinguri moderne

Poze inspirație living

Livingurile create de noi sunt spatii aerisite, deschise, pline de lumina si culoare. Designerii Art Deco Zone tin foarte mult sa amenajeze sufrageriile intr-un stil care sa se potriveasca cu gusturile tuturor membrilor familiei. Chiar daca la un dormitor sau la o bucatarie poate sa isi puna mai mult amprenta sotia – de exemplu – la zona de living este important ca toata lumea sa se simta bine. 

Astfel zona de zi este cea mai importanta zona din intreaga locuinta pentru ca aici petrecem de obicei cel mai mult timp impreuna cu familia. 

1. Proiect design interior 3D

Designerii noștri crează un proiect personalizat pe stilul tău și pe dimensiunile casei tale. 

Proiectul conține imagini 3D din toate camerele și planuri de execuție.

 

2. Amenajări interioare

Firma de amenajări interioare îți face ofertă pentru amenajările la cheie, conform planurilor din proiect. 

Dacă accepți devizul, echipa amenajează și finisează apartamentul în cele mai mici detalii (instalații termice, sanitare, electrice, parchet, tapet etc.)

 

3. Mobilă și decorațiuni 

Putem achiziționa toate produsele din proiectul 3D. Dacă agreezi ofertele furnizorilor noștri, ne ocupăm ca fiecare produs să fie transportat și montat la tine acasă în funcție de evoluția șantierului de amenajări. 

Mobila la comandă, perdele și draperii, tablouri, covoare, electrocasnice, scaune, mese și orice alte produse necesare pentru amenajarea la cheie.