Designerii Art deco

Poze design dormitor copil

Prețuri design interior 3D

50

Peste 50 de poze dormitoare copii

Poze inspirație dormitor copii

Amenajarile de camere de copii si adolescenti sunt unele dintre cele mai mari provocari ale noastre. Spre deosebire de amenajarile interioare generale ale casei, pentru camera de copil trebuie sa creezi un univers aparte, plin de lumina, culoare si interactivitate, astfel incat sa ii faci sa se simta bine in aceasta camera, dar sa si poata invata, desena si se juca.

Poze camere copii, dormitoare bebelusi, dormitoare fetite si baieti – intr-o selectie dintre proiectele noastre de amenajari interioare complete. Lasa-te inspirat de ideile noastre de amenajari interioare si design.  

1. Proiect design interior 3D

Designerii noștri crează un proiect personalizat pe stilul tău și pe dimensiunile casei tale. 

Proiectul conține imagini 3D din toate camerele și planuri de execuție.

 

2. Amenajări interioare

Firma de amenajări interioare îți face ofertă pentru amenajările la cheie, conform planurilor din proiect. 

Dacă accepți devizul, echipa amenajează și finisează apartamentul în cele mai mici detalii (instalații termice, sanitare, electrice, parchet, tapet etc.)

 

3. Mobilă și decorațiuni 

Putem achiziționa toate produsele din proiectul 3D. Dacă agreezi ofertele furnizorilor noștri, ne ocupăm ca fiecare produs să fie transportat și montat la tine acasă în funcție de evoluția șantierului de amenajări. 

Mobila la comandă, perdele și draperii, tablouri, covoare, electrocasnice, scaune, mese și orice alte produse necesare pentru amenajarea la cheie.