Lista “must to have” este valabila si in designul de interior nu doar in fashion. Sunt lucruri, obiecte care sunt baza in design, lucruri durabile de care te vei bucura in timp. Cearceafurile, canapeaua, restul asternuturilor din casa, farfuriile si tacamurile, cestile de cafea sau obiectele de decoratiuni interioare sunt elementele de decoratiune dar si  de folosit pe care trebuie sa le alegi cu grija.

Asternuturile din casa foarte importante

Vrei asternuturi roz sau cu motive din desene? Nu este o alegere chiar buna si universal valabila. Fie ca vorbim de cearceafuri, fete de perna sau paturi decorative, alege asternuturi din material bun,motivele pot fi florale,geometrice si mai ales in ton cu decorul camerei.

Canapeaua este un alt lucru pe care nu il poti lua la intamplare. Sa fie confortabila, sa te poti uita la un film,sa fie extensibila (si buna sa doarma musafirii), sa fie din material bun si sa mearga la cam orice design de interior. Daca nu stii ce canapea sa alegi, intreaba specialistii nostri.

Tacamurile, vesela, paharele, cestile de cafea sau de ceai sunt foarte importante intr-o casa. Nu se poate cumpara orice fel de vesela si trebuie sa fie mereu de cea mai buna calitate. Sa fie trainice, de calitate si mai ales sa ai si de schimb.

Tablourile sau alte obiecte de decoratiune interioara trebuie sa fie si ele de calitate, sa se incadreze in decor si mai ales potrivite pentru mai multe stiluri de decorare.

Este foarte important sa alegi bunul gust iar specialistii noastrii sunt cei mai buni.