Culorile anului 2015 in decoratiuni sau mai bine spus ce se poarta anul viitor. Cum sa iti vopsesti pereti? Ce combinatii de culori poti avea ca sa fi in trend? Anul 2015 este anul in care designerii de interior se pot juca cu o paleta de culori astfel incat  tu vei avea o casa frumoasa, in trend si mai ales vesela, colorata.

Albastru marin se mentine in trend

Albastru marin este culoarea folosita cel mai des in amenajarile interioare dar si in vestimentatie. Este culoarea care poate fi frumos combinata cu roz pal, gri , alb sau cu verde. Este o culoare eleganta, vesela si mai ales relaxanta. Alege sa ai dormitorul sau livingul pe albastru marin si decoratiunile pe alb .

albastru marin

 

Verde Oliv da viata casei tale

Este una dintre nuantele preferata de designerii caselor regale sau a administratilor prezidentiale , verde oliv , este culoarea care iti poate decora frumos si cu stil bucataria. Combina verde oliv cu maroul lemnului si vei avea o bucatarie de invidiat.

verde-oliv-in-design-interior

 

Marsala, culoarea anului si in design

Aleasa culoarea anului in moda dar si in design interior, marsala este culoarea eleganta pe care o poti folosi in colorarea peretilor, decoratiuni sau mobila.Este o culoare regala care se evidentiaza foarte bine pe suprafete textile , pe tapiterii , covoare sau draperii. Alege  sa ai livingul in aceasta culoare si vei face diferenta.

Culorile pastelate, pentru o casa vesela si colorata

Alege sa ai o casa vesela si colorata, alege culori pastelate. In culorile anului 2015 in decoratiuni sunt incluse si culorile pastelate, e sa combini galbenul pai cu  roz si vei avea o surpriza placuta.

culori-deschise-design-2015

Anul 2015 se poarta si nuantele de gri.Nuantele de gri , in special griul neutru , o culoare pe care o poti combina cu roz pal sau albastru marin. Este o culoare care merge combinata foarte bine iar daca alegi vopseaua de pe pereti gri, alege sa ai accesoriile de decorare vesel colorate.

Culorile anului 2015 in decoratiuni sunt culorile pastelate, marsala, albastru marin si verde oliv. Daca nu stii cum sa iti decorezi casa apeleaza la echipa Artdecozone.ro.