Esti invitat la biroul nostru pentru o discutie la un ceai cu un designer! 

Ne-am propus ca incepand cu luna Octombrie 2013 sa oferim consultanta gratuita in design interior odata pe an, astfel incat sa fie ca o saptamana a portilor deschise, iar fiecare persoana care este interesata de a-si amenja casa sa aiba ocazia sa discute cu un designer pe aceasta tema, fara sa aiba stressul ca trebuie pentru acest serviciu sa plateasca ceva.

Eveniment disponibil intre 1 si 20 octombrie 2013.

Astfel ne-am decis ca in Octombrie sa fie un prim eveniment de acest fel in care sa ii invitam pe toti ce au in lucru casa sau apartamentul si au intrebari, probleme, nelamuriri fie de domeniu estetic:

  • cum aleg culorile?
  • ce tapet aleg?
  • ce mi se potriveste cu ceea ce am deja in casa?

Fie de domeniu practic, functional:

  • cum montez caloriferele; gresia; tapetul etc?
  • cum recompartimentez locuinta?
  • cum amenajez camera copilului?
  • cum pot redecora locuinta?

Sa poata avea acces la un sfat specializat, fara stress, fara bani, fara obligatii.

Suna bine? Va asteptam, cu o programare prealabila.

Programarea pentru consultanta gratuita

Cum ma progamez?

Programarile se fac fie telefonic fie pe email, prin intermediul formularului nostru de contact. Programarile se fac in limita timpului de programari disponibil.

Program Birou design interior

08:00-17:00 de Luni pana Vineri

Ce primesc?

Fiecare familie poate beneficia de o consultanta gratuita, la biroul nostru. Te asteptam singur sau cu familia sa stam la un ceai de vorba despre casa ta. Poti sa intrebi orice te preocupa in domeniul designului interior sau al amenajarilor interioare.

Ar fi util daca ai veni cu un plan (de exemplu cel de cadastru) si niste poze cu situatia din momentul de fata.

Consultanta gratuita consta intr-o sedinta de discutii cu un designer de interior, pe baza planului locuintei voastre. Din pacate nu putem face deplasari la locuinta ta in cadrul acestei oferte gratuite, consultanta trebuie sa se desfasoare la biroul nostru.

Este simplu de ajuns, la 5 minute de Piata Unirii, in zona Hala Traian.

Trebuie sa facem un contract ?

Nu, pentru consultanta gratuita nu facem contract, nu iti vindem nimic. Nu ai vreo obligatie sa faci vreun proiect sau amenajare cu noi.

Trebuie sa platesc ceva?

Nu. Consultanta este gratuita. Vrem sa venim in intampinarea ta si a problemelor tale. Vrem sa nu eziti sa faci cunostinta cu noi si sa afli raspunsuri practice la problemele tale de amenajare a locuintei.

Stim ca designerii de interior sufera de pe urma a doua clisee:

  1. Se spune ca desingerii de interior sunt scumpi – iar noi vrem sa iti demonstram ca acest lucru poate fi si ieftin, accesibil, ba chiar gratuit. Si noua ne plac lucrurile gratuite, asa ca ne-am gandit sa oferim ceea ce ne-ar placea si noua sa primim.
  2. Se spune ca designerii de interior sunt fitzosi, aerieni si propun idei nefunctionale doar pentru ca sunt in trend dar care nu se potrivesc cu nevoile clientilor. Vrem ca tu sa ai ocazia sa vezi cum noi ne mulam pe dorintele si pe nevoile tale, si cum iti dam sfaturi practice care sa ti se potriveasca fara sa iti propunem niste aiureli doar pentru ca sunt in trend dar nu se potrivesc cu stilul tau. Vei descoperi niste oameni simpatici si entuziasti si vei vedea ca nu toti designerii si arhitectii trebuie sa fie in categoria aceasta.

Asteptam sa te cunoastem!