Vrei să te simți ca o vedetă? Adu stilul glam al Hollywoodului in casa ta

Cum poți imagina un interior de vedetă? 

Pentru început trebuie să folosești finisaje deosebite: pardoseala din marmură, mobilă cu finisaje aurii și tapițerii din catifea. Culorile dense și regale în contrast cu auriul accesoriilor au un efect deosebit. 

Clienții noștri au început discuția cu arhitecții noștri despre viitoarea casă cu un set de imagini predefinite (salvate pe Pinterest) dar și cu dorința de a avea o casă luxoasă. Inspirația lor și ideile noastre s-au contopit și au creat acest interior Hollywood-ian. 

Tu nu te-ai simți ca o vedetă într-un asemenea interior? 

Living: 

marmură

&catifea 

La parter, toată pardoseala este din marmură, la fel și părți din mobilierul și peretele tv+șemineu. Se pot folosi pentru perete și materiale care sugerează aspectul de marmură: gresie, sticlă printată sau material compozit de blat.

Tavanele au scafe de lumină, dar acestea nu pot coborî foarte mult pentru că nu permite înălțimea grinzii dintre ferestre și tavan. În principiu la înălțimea cea mai joasă a scafelor se va ajunge la același nivel cu ferestrele.

Canapeaua este tapițată cu catifea, într-un stil clasic. Materialul canapelei se regăsește și la scaunele de la insula din bucătărie. Astfel se crează o legătură armonioasă între cele două camere.

Zona tv cu șemineul este minimalistă cu linii simple și puternice. Șemineul merge pe toată înalțimea și pe toată lățimea nișei din perete.  Acesta are un rol mai degrabă decorativ, de atmosferă. Există șeminee pe etanol care se pot întreține mai ușor decât varianta pe lemne.  

3D living

Vezi aici livingul de jur imprejur. Cum se simte atmosfera?

Bucătărie design modern

Ușile glisante dintre bucatarie și living merg pâna la tavan. Sticla este propusă cu un sablaj geometric care creează un efect de ”dantelă” fără a bloca prea mult vederea. Intenția a fost sa se scoată sticla din anonimat, sa se creeze un efect spectaculos pentru spațiul foarte înalt.

Zona de dinning are o masă modernă, neagră care se poate extinde. 

Corpurile de iluminat merg pe auriu cu un design modern minimalist. Auriul se vede și la picioarele scaunelor masa de living sau la decorațiuni.

Bucăratia are și ea un design modern, cu ușile cu mâner în cant, culoare antracit, cu zone mate și lucioase și accente de auriu.

La zona de insulă, plita este cu inducție. Aceasta e mai simplu din punct de vedere al țevii de gaz care ar trebui adusă prin șapă și apoi să urce prin mobilier. De asemenea arată mai bine plita cu inducție în designul minimalist.

La hota centrală este facut un artificiu pentru a se masca tubul de aierisire. În prelungirea ei a fost creat un cilindru cu același diametru, din metal vopsit negru.

Mai exista variante de hote suspendate pe cabluri, care filtreaza aerul, nu îl elimină – care se pot monta făra să necesite ieșire de aerisire.

 

Pentu un astfel de interior minimalist se pot monta și variante de hote de blat care filtreaza aerul. Ele se încastrează în insulă și ”trag” aerul cald în jos. 

A fost creată și o zona de sticle de vin, rastelul din mobilier.

Acesta este încapator, de peste 100 de sticle. Prin dimensiuni crează și un efect decorativ interesat. În spatele rastelului este lumină, astfel încât să treaca prin sticlele de vin.

 

Dormitor de vedetă

Gama coloristică din zona de living și bucătărie este preluată și în dormitorul matrimonial. Finisajele lucioase, nuanțele profunde în contrast cu finisajele aurii crează un interior luxos.

Atmosfera aceasta a fost creată conform dorințelor clienților și inspirată din imaginile lor preferate de pe Pinterest.  olor.

Dormitor de prințesă

Dormitorul de copii este amenajat în culori pastelate. Chiar daca s-a folosit un tapet amuzant, cu animăluțe, dormitorul este amenajat astfel încât să poată fi folosit cu succes și odată cu creșterea fetiței.

Acum e un dormitor de preșcolar, cu câteva piese de mobilă micuțe (Ikea). Dar amenajarea generală, patul, culorile folosite, iluminatul sunt potrivite și pentru o adolescentă.

Este important ca amenajarea să suporte și testul timpului, iar la un dormitor de copii camera trebuie să ”crească” odată cu acesta.

Aici amenajarea ne permite să păstrăm esențialul și doar să schimbăm masuța de preșcolar cu un birou / sau rafturile de jucări să devina bibliotecă.

Paletă de culori sobră

 

Paleta de culori aleasă de proprietari s-a potrivit întru totul cu stilul pe care l-au dorit. Nuanțele sobre în contrast cu albul mobilei și accesoriile aurii au reflectat perfect stilul Glam spre care tindeau.

Într-o amenajare trebuie să iei sute de decizii. Cu ajutorul unui designer, rezultatul va fi spectaculos. 

Viziunea ta va prinde viață,  cu stil și personalitate.

Cuplu fericit, design la cheie

Amenajări la cheie

Vrei și tu o astfel de amenajare? Sunt doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare