art deco zone.

amenajări Lux glam

amenajările interioare au fost create în stilul proprietarilor – clasic și luxos.

Cei doi tineri au cumpărat un apartament spațios într-un bloc construit în București, zona Bulevardul Unirii. Apartamentul trebuia renovat din rădăcini pentru că nu fusese niciodată amenajat. 

Instalațiile electrice erau făcute pe fire de plumb și jumătate din prize nu funcționau. Pe pereți era încă var vechi ce zbura în aer la cea mai mică atingere. Foștii proprietari locuiseră cu 5 pisici iar mirosul se îmbibase în parchet și în șapă. 

Amenajările interioare au fost dramatice, s-a decopertat totul până la beton și s-au refăcut instalațiile și șapa înainte să ajungem la finisajele de interior. 

Datorită compartimentării și a locației foarte centrale, deși investiția în renovare a fost mare, a meritat. 

Imagini amenajare

Vezi aici câteva imagini cu amenajarea:

 

Amenajare living

Livingul este amenajat cu un set de canapele de piele, moderne. Culoarea preferată a proprietarilor este mov. Am ales un lila pentru pereți. Parchetul din lemn masiv de mahon are o culoare închisă.

Amenajare dormitor

Dormitorul este amenajat cu tapet negru din catifea. Tonurile din living sunt preluate și aici pentru o amenajare coerentă. Lângă fereastră este o sofa clasică unde poți sta să citești. În colțul dormitorului am reușit să încorporăm și o măsuță de machiaj, lângă dulapul tip dressing încastrat. 

Amenajare bucătărie

Bucătăria este deschisă către holul de intrare. S-au dorit tot culori închise, material MDF, finisaj lucios. Toată mobila este creată la comandă conform solicitărilor proprietarilor.

Amenajări apartament bloc vechi

Un apartament obisnuit intr-un bloc din anii `90 nu pare la prima vedere ca ar avea sanse sa devina un super-interior de lux. Totusi Alexandru si prietena lui ne-au contactat in momentul cand au achizitionat acest apartament, si, inainte de a semna contractul de vanzare cumparare, ne-am consultat daca ar avea potentialul sa devina locuinta pe care o visau. 

Apartamentul fusese locuit de o batranica cu pisici, si nu mai fusese renovat inca de la constructia blocului. Prima impresie a fost negativa, insa fiind foarte spatios si bine compartimentat, acest apartament a avut un potential deosebit. 

Dupa semnarea contractului, proiectul 3D a fost gata in aproximativ 3 saptamani, executia amenajarilor interioare a durat aproximativ 2 luni iar la final montajul mobilei si al decoratiunilor au mai necesitat inca 2 saptamani pentru a putea fi puse in practica.

.

In acest spatiu am avut timpul si bugetul de a pune in practica tot ceea ce isi doresc proprietarii. 

Am pornit cu un proiect 3D pe care l-am discutat si l-am facut in stilul si conform cu preferintele lor coloristice si stilistice. 

Apoi proiectul a fost pus in practica. S-a inceput cu demolarile, decopertarea peretilor de gledul si zugraveala veche, gresia si faianta din baie. S-au refacut in totalitate instalatiile termice, electrice si sanitare. Pardoselile au fost indreptate cu sapa de ciment si autonivelanta. Tavanele au fost decorate cu fante decorative de lumina create din gips carton. S-a montat tapet, s-a zugravit in diverse tipuri de vopsele decorative. 

La final a fost montata mobila la comanda care intre timp a fost prelucrata in atelierul nostru. In paralel au fost facute achizitiile: masa bucatarie, scaune, corpuri iluminat, perdele si draperii.

Proprietarii si-au facut si un set de tablouri personalizate, executate de un artist plastic cunoscut, lucrari care dau o nota personala intregii amenajari. De asemenea in zona de luat masa este montata o veche pendula – potrivita cu atmosfera clasica a acestui coltisor. 

Eleganta si calitate – asta este tot ce ne doream. Desi am depasit putin bugetul pe care il alocasem initial totusi a rezultat exact ceea ce asteptam!” 

Alexandru P.

Proprietar, Apartament

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Apartament 3 camere

Suprafata: 110 mp

Zona: Bulevardul Unirii, Bucuresti

Cerințe proprietari:

  • culori în tonuri de mov și negru
  • stil amenajări clasic combinat cu modern
  • parchet masiv
  • mobilier și finisaje de lux

Amenajări de lux

 

Nu ezita sa ne contactezi daca iti doresti amenajari de lux, pornind de la proiect de design interior all inclusive, pana la finisaje de calitate si mobilier de lux la comanda din PAL si MDF vopsit. Decoratiuni si perdele personalizate la finalul amenajarilor.

Amenajarea acestui apartament luxos a fost o provocare pentru designerii nostri, intrucat toate finisajele sunt deosebite, alese cu mare grija – astfel incat sa se armonizeze perfect cu stilul de viata al cuplului tanar de proprietari.

Chestionar pentru un proiect de design interior

Amenajări la cheie

Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare