amenajarea apartamentului e cea mai bună terapie de cuplu. înveți să iei decizii dificile și să alegi alături de partener.

 D-na Francesca si-a luat un apartament intr-un ansamblu rezidential din zona Pantelimon in care mai facusem cateva amenajari in prealabil. Ne-am intalnit, i-au placut propunerile noastre si am pornit la treaba pentru ca dezvoltatorul avea echipa de muncitori in bloc si nu era timp de pierdut. 

 

 

O amenajare cu personalitate

Adesea in stadiul de proiectare de design interior ii incurajam pe clientii nostri sa ne povesteasca daca au pareri sau gusturi contradictorii in aceiasi familie, pentru ca rolul nostru este sa le mediem si sa incercam sa le cream o locuinta in care toata lumea sa se simta bine. 

Uneori stilurile se imbina, se intrepatrund si pana la urma se potrivesc, alteori au loc mici concesii. Aici este interesant cu fiecare incapere are un stil si o personalitate diferita si unica, dupa utilizatorul principal 🙂

Pentru aceasta lucrare am facut doar proiectul 3D, amenajarile fiind in grija dezvoltatorului imobiliar. 

Adesea clientii ne intreaba daca este necesar sa amenajam intreaga locuinta in aceiasi gama de culori ca sa ii dam unitate.
Iata ca aici am luat decizia de a amenaja incaperile in stilul diferite si in palete coloristice diferite, modelandu-le dupa personalitatea membrilor familiei. 

Veti descoperi un living putin retro, insa in culori indraznete, cu nuante de maron si verde, cu zona de TV, biblioteca si doua birouri generoase. Formele sunt simple, geometrice, matematice.

La polul opus, dormitorul in nuante de lila in echilibrul perfect intre alb si negru. Florile, orhidee si trandafiri sunt tema acestei camere. 

Ghiciti care camera este a cui?

 

Amenajează cu un designer de interior

 

Dacă plănuiești să îți amenajezi apartamentul și îți place un stil de design interior, arhitecții noștri îl pot pune în practică. 

Sau, mai bine, vino și îți facem noi o amenajare originală în stilul tău…

Spre deosebire de alte amenajări în care a fost posibil să îminăm stilurile proprietarilor, aici doar am împărțit camerele.

Tu cum te înțelegi cu soția?

 

Cuplu fericit, design la cheie

Amenajări la cheie

Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare