Oferim foarte multe tipuri de servicii in domeniul finisajelor si amenajarilor interioare, incercand sa acoperim intreaga arie a amenajarilor personalizate cu ajutorul echipelor de specialitate.

Fiecare muncitor este specializat intr-un anumit domeniu, fie ca vorbim de tapet, parchet, zugraveala sau instalatii.

Facem amenajari complete, de la A la Z, pe baza proiectelor de design interior. Coordonam un set de firme specializate astfel incat sa acoperim cel mai mic detaliu care ar fi necesar in cadrul amenajarii casei tale (de la instalatii incalzire in pardoseala, centrale termice, pana la tapet, aer conditionat, rulouri de exterior, parchet, gresie faianta etc. etc.)

Mai merita in conditiile de astazi, cand timpul este atat de pretios sa stai tu sa urmaresti o echipa de mesteri care executa lucrarile dupa ureche?

Mai merita sa cari materiale de constructii pentru amenajarile interioare cu masina personala? Sa iti umpli portbagajul de la Audi cu ipsos si cutii de vopsele scurse? Sau mai rau, sa cari sacii de moloz ca sa ii duci pe la vreo pubela?

Merita sa cauti 20-30 de firme separate, de la instalatori pana la montatori de termopane, parchet, centrale termice si sa te chinui sa ii coordonezi?

Poate pentru unii oameni merita…

Pentru tine, care stii importanta timpului si a confortului tau, cu siguranta nu merita sa te stresezi si sa iti iasa o casa asa si asa. Vrei mai mult si vrei ca treburile sa fie facute bine, de niste specialisti.

Cum poate fi mai usor: in 3 pasi iti cream casa ideala:

  1. Proiect de design interior 3D creat de designeri si arhitecti alesi astfel incat sa se potriveasca cu stilul tau si cu preferintele tale;
  2. Amenajari interioare complete executate de specialisti in finisaje interioare la cheie care vor lucra dupa planurile din proiect si vor fi coordonati de catre arhitecti
  3. Mobilare si decorare la cheie, toate montajele fiind asigurate de firme specializate, de la mobila la comanda pana la perdele sau tablouri.

Deci, ai vreun stres? De unde stres!

Hai sa incepem treaba:

Cere oferta