Preturi mobila la comanda

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Mobilier la comandaMobilierul la comanda este croit exact pe dimensiunile casei tale. Este facut pe gabaritul electrocasnicelor alese cu tine. Este in culorile si cu finisajlele alese de tine sprijinit de designer pe baza proiectului tau, doar in momentul in care esti absolut incantat de imaginile 3D.

Pretul mobilei este calculat in functie de ce ai ales. Pentru un mobilier normal, cochet, la cel mai bun raport calitate pret, iata cateva variante de preturi, din experientele anterioare cu clientii nostri.

Preturi pentru mobilier la comanda:

  • Preturi pentru mobilier la comanda pentru Garsoniere: 3.000 - 6.000 Euro
  • Preturi mobilier la comanda apartamente 2-3 camere:  6.000 - 8.000 Euro
  • Preturi mobilier la comanda apartamente 4 camere:  8.000 - 10.000 Euro
Este imposibil de estimat in prealabil cat anume va costa mobila, pentru ca sunt zeci de parametri si sute de elemente pe care producatorul de mobila le calculeaza pentru a ne face o oferta. 
  • Un pret scazut sau ridicat poate fi influentat si modificat prin cativa factori esentiali:
  • - cantitatea de mobilier (uneori, poti sa ai mai multa mobila intr-o garsoniera decat intr-un apartament cu 3 camere);
  • - PAL vs. MDF - MDF - ul indiferent daca este vopsit, infoliat sau cantuit, oricum costa substantial mai mult decat PAL-ul. 
  • - mat vs. lucios - materialele lucioase sunt substantial mai scumpe decat cele mate;
  • - finisaje preferentiale (personalizari, print pe mobila, infolieri, piele ecologica, sticla securizata etc.) sunt mai scumpe decat cele simple;
  • - feronerie de calitate foarte buna sau sisteme de deschidere speciale (cu soft close, cu telecomanda, glisari deosebite etc.).
Aceste cateva elemente simple pot influenta totalul costul pe care il platesti pe mobilier, indiferent ce producator vei alege. In functie de preferintele tale si de buget, noi putem sa te sfatuim cum sa mai scazi din cheltuieli fara sa modifici aspectul de ansamblu. 
Mobilierul la comanda costa generic ceva mai mult decat un mobilier similar in serie, intrucat este construit pe dimensiunile solicitate de tine, cere mai mult timp, mai multa manopera, culori atipice, genereaza mai multe resturi ce nu pot fi utiliza la alte lucrari sau alti clienti. Astfel, comparatiile cu Mobexpert, Kika sau Ikea nu sunt relevante. 
Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad