Preturi decorare

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

In momentul cand incepem sa iti cream proiectul de design interior pe calculator una dintre intrebari va fi, intr-un mod sau altul cat vrei sa cheltuiesti cu amenajarea locuintei. 

Vom incepe proiectul gandindu-ne pe de o parte la stilul tau de viata si la preferintele tale estetice dar, pe de alta parte si la bugetul pe care ti-l propui. 

Cel mai simplu este daca aceste doua aspecte sunt in armonie. Fie ai preferinte avantgardiste, doresti mobila cu semnatura, produse personalizate, finisaje exclusiviste dar si bugetul e pe masura. Fie ai un buget mai mic insa si asteptarile sunt pe masura, si cauti produse care sa aiba un echilibru foarte bun intre calitate si pret. 

Insa ce ne facem cand iti plac lucruri deosebite, vrei finisaje extravagante, insa cand tragem linie la sfarsit, bugetul depaseste calculele pe care ti le facusei? 

 

Amenajari interiore la cheie- preturi

Noi iti putem gasi solutii, produse care sa fie similare cu ceea ce iti place insa la preturi mai reduse, putem cunoaste producatori care sa iti imite la comanda o canapea pe care ti-o doresti dar pe care nu ti-o permiti. Uneori stim magazine cu discounturi sau putem sa iti gasim anumite produse la unii furnizori care sa agreeze sa ti le dea cu o reducere datorita faptului ca avem o colaborare mai indelungata cu acestia. Depinde de la situatie la situatie. Noi ne mulam pe cerintele tale si te consiliem cum e mai bine pentru tine. 

Te vom sfatui si atunci cand nu merita sa cheltui mai multi bani pentru un produs pe care il gasesti la pret mai mic, dar si atunci cand vrei sa iei ceva foarte ieftin la care calitatea va avea de suferit. 

Cum poti sa te gandesti la o lista de preturi? Cum va arata bugetul tau?

Iata cum ar putea arata o lista pentru achizitii la un apartament:

canapea - 1200 Euro

electrocasnice - 2000 Euro

somiere - 350 Euro x 2 buc.

scaune bar - 120 Euro x 2 buc.

scaune dining - 145 Euro x 4 buc. 

 perdele & draperii - 2350 Euro

amenajari interioare complete, decoratiuni la cheie

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad