Preturi amenajari interioare apartamente 3-4 camere

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Ofertă de prețuri amenajări interioare complete apartamente 3-4 camere 70 – 95 mp

Prețuri amenajări interioare, decorațiuni interioare și mobilier pentru spații mici

  1. Preț Proiect de design interior pentru apartament 1.300 – 1.700 EUR
  2. Preț Amenajari interioare complete intervenție basic, materiale de construcții și manopere de finisaje între 14.000 – 18.000 EUR
  3. Prețuri Mobilier la comandă 10.000 – 18.000 EUR

TOTAL:

Prețuri Amenajare la cheie 25.300 – 37.700 EUR

În realitate designerul de interior nu poate decât să te consilieze să iei cele mai bune decizii pentru apartamentul și pentru bugetul tău. Dacă ție îți plac anumite produse scumpe sau finisaje deosebite, designerul nu coordonează prețul produslui pe piață. 

Aceste prețuri de finisaje sau de mobilier sunt de fapt, în întregime la latitudinea clientului, prin deciziile pe care le ia pe parcursul Proiectului de Design interior. 

Pe scurt, dacă ție îți place de exemplu o cadă Free-standing iar aceasta se găsește pe piață între 1.000 și 5.000 Euro, designerul nu poate coordona prețul pieței. Îți plac lucrurile scumpe, ele se vor găsi pe piață la prețuri pe masură. 

Designerii noștri nu îți propun produse în proiect cu scopul de a-ți vinde un produs anume. Asta fac doar designerii afiliați unui magazin.

De exemplu asta face: Rovere, Delta Design, Innova, Kartel, chiar si Mobexpert. 

Adică, indiferent că ai nevoie sau nu de un produs anume, „ți-l bagă pe gât” ca să își vândă propria marfă. 

De asemeni asta stă și în spatele „ședințelor de shoping personalizat”. Adică atunci când un designer îți promite că vei avea discount 10% că te duci cu el în nu știu ce magazin, de fapt îți vinde produse de la magazine la suprapreț. Te va plimba exclusiv pe la Kare, Innova, Miele și alte branduri de top.

Asta evident, nu este o problemă, dacă oricum voiai să îți cumperi toata mobila și toate decorațiunile de la astfel de branduri și bugetul tău este mare. Dacă vrei ultimele piese de pe coperta revistelor de lux și vrei totul cu semnătură de designer, totul top și premium.

Dar, dacă totuși îți dorești să cheltuiești cu cap, și să cumperi poate acolo unde merită o piesă mai deosebită iar în rest țintești o eficiență mai bună și un raport bun calitate - preț; poate e mai bine să lucrezi cu o echipă de designeri care pune pe primul loc dorințele tale și functionalitatea. 

 

Uita-te in portofoliul cu proiectele noastre de design interior si amenajari interioare si vezi ce ti se potriveste! Renoveaza-ti chiar acum apartamentul alaturi de designerii nostri! 

E simplu!

Fara stress!

La cheie!

Clientii Art Deco Zone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad