Poze pictura pe pereti camere de copii

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Picturi pe pereti pentru camere de copii 

Cei mici sunt adesea mai creativi decat adultii, au hobby-uri si sunt incantati de ele, vor sa le puna in practica, vor sa se amuze in fiecare clipa. Un dormitor de copil trebuie sa aiba calitatea de a-i stimula imaginatia si de a-l face sa isi doreasca sa isi puna in practica visele. 

Dormitorul celui mic este scena in care el este actorul principal. Este important sa ii oferim asta si sa il incurajam sa fie curajos, independent, nu un timid care inca mai doarme cu mami in pat. 

Adesea o buna idee pentru a decora o camera de copil este pictura direct pe perete. Pictura murala poate avea orice tema, cat timp este in concordanta cu preferintele juniorului si cu amenajarea generala. 

Detalii amenajare

Solutii pentru decorari rapide:

  • pictura pe pereti
  • tapet decorativ
  • tapet personalizat
  • printuri autocolante

Creatie si amenajari Art Deco Zone & Knox Design

 

Pentru decorarea camerei unui copil ai diverse solutii, insa pictura pe pereti este una foarte personala si amuzanta. 

Evident poti angaja un pictor sau decorator sau poti chiar tu alaturi de cel mic sa creezi ceva. Daca totusi ai retineri alege un autocolant amuzant si aplicati-l impreuna. 

Daca vrei ceva de anvergura, alege un tapet pentru camere de copii sau unul personalizat si vei transforma in totalitate atmosfera. 

Amenajari interioare cu pictura pe pereti

Preturi pictura pe pereti: pretul este la lucrare, in functie de complexitate si de tema, acesta poate incepe de la 150 Euro.

 

Andreea Matei

Designer de interior

"Incurajati copii sa fie creativi. Pictati impreuna peretii camerei lor sau cel putin faceti un tablou impreuna pentru aceasta camera. Spuneti NU mai rar si DA mai des." 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad