Suntem la pasul 7 din 7 pentru Proiectul tau de design interior

77

 

Acum proiectul ce l-am inceput impreuna se termina.

 

Aceasta este ultima etapa pentru a putea finaliza proiectul. Dupa ce finalizam proiectul de design interior pentru locuinta ta, te poti decide daca vrei sa continui tot cu echipele noastre si cu furnizorii nostri Executia amenajarilor interioare, Mobilarea si Decorarea locuintei tale.

proiect2

Intalnirea 7 Planuri de amplasament

 

In acest moment s-au realizat planurile pentru tot ceea ce trebuie facut la comanda sau montat in viitoarea ta locuinta.

ETAPE-PROIECT

Se fac planuri de amplasarea corpurilor de iluminat, de montat placaje ceramice, de amplasare si gabarit al mobilei, de montaj tapet sau alte finisaje speciale.

Cand toate planurile sunt gata se pot face oferte de preturi pentru toate obiectele de achizitionat si la comanda din locuinta ta.

Care este pasul urmator?

Aici ai terminat deja proiectul de design interior. Desi toate ideile sunt clare, acum trebuie puse in practica.

Trebuie sa ne comunici pentru ce produse iti doresti oferta de preturi de la furnizorii nostri. Noi putem sa iti recomandam firmele cu care colaboram si care au oferit produse si servicii de calitate la preturi rezonabile. Firme care s-au dovedit de incredere de-a lungul anilor.

In momentul in care aprobi ofertele de preturi si termenele de executie ale acestora, se pot da comenzi. Sunt cateva sute de produse, iar in momentul acesta cel mai mult conteaza bugetul. Daca totul se incadreaza in bugetul tau si putem sa pornim treaba, perfect.

Daca nu, trebuie sa discutam, fie facem niste concesii la anumite produse mai scumpe si cautam variante inlocuitoare, fie trebuie sa setezi o lista de prioritati.

Ce se intampla daca nu agreezi ofertele furnizorilor?

Daca ofertele primite de la furnizorii nostri nu iti plac, putem sa vedem impreuna ce anume iti depaseste bugetul si sa discutam cum putem optimiza.

Daca totusi iti doresti sa lucrezi cu alti furnizori sau cu alte echipe de constructii si amenajari, nu e nici o problema, important este ca tu sa fi multumit.

Totusi este de mentionat ca nu facem dirigentie de santier, comenzi de materiale, coordonare de lucrari pentru alte echipe / firme.

Ce se intampla daca vrei sa implementezi proiectul ulterior?

Poti sa iti pui in practica proiectul pe baza planurilor peste o luna sau chiar peste 1 an. Totusi, este esential sa dai comenzi pentru produsele unice, de finisaj ce fac parte din colectii.

Tapetul, gresia, faianta – sunt doar cateva produse la care se pot schimba destul de rapid colectiile. Pentru a te asigura ca vei putea face proiectul identic, acestea trebuie achizitionate acum, altfel exista riscul sa nu se mai gaseasca pe piata.

Ce trebuie sa faci ca sa putem continua?

Sa ne spui ce oferte iti doresti si, dupa ce le-ai primit, sa ne spui daca le agreezi si putem trece la treaba.

De la furnizorii la care agreezi produse sau servicii, vei plati direct, in functie de conditiile lor de colaborare.

Furnizorii nostri se pot coordona cu echipa de executie daca tu nu vrei sa intervii la aceasta etapa. Practic, daca agreezi, alaturi de furnizorii nostri putem implementa proiectul tau. Ei se coordoneaza intre ei si cu echipa noastra de amenajari interioare, iar daca anumite produse sosesc mai rapid (tapet, perdele sau corpuri de iluminat de exemplu), le pastram la birou pana trebuie integrate in lucrare.

Putem sa te ajutam sa coordonam sosirea produselor si implementarea lor in lucrare, in cazul in care alegi sa lucrezi cu furnizorii propusi de noi.

Pe scurt, daca bugetul si termenele sunt ok, de acum, poti sa iei vacanta si sa iti dam update-uri pe email de la lucrarile din locuinta ta. 

7