Suntem la pasul 6 din 7 pentru Proiectul tau de design interior

66

In principiu in momentul de fata Proiectul de design interior se apropie de final. Majoritatea lucrurilor sunt batute in cuie, iar astazi vezi imagini cu ultimele camere ce au ramas de randat.

Daca nu simti nevoia, aceasta etapa se poate desfasura si fara intalnire la birou, pentru ca deja stii la ce sa te astepti.

proiect2

Intalnirea 6 Al treilea set de imagini (Bai si camere auxiliare, mansarda)

In principiu, in acest moment ai imagini din toata casa si ti-ai clarificat cum va arata fiecare coltisor. Stii culorile, nuanta de mobila, cum sunt asezate corpurile de ilumiat, totul a fost clarificat si discutat si adaptat cerintelor tale.

Astazi ai primit si ultimele imagini. Daca au ramas camere tehnice sau balcoane sau alte incaperi ce nu necesita proiect 3D, acestea nu au fost randate.

Daca si la bai si la aceste ultime camere avem acceptul tau ca totul e ok putem finaliza proiectul si sa trecem la ultima etapa.

Care este pasul urmator?

Pasul urmator este sa facem planuri pentru implementarea proiectului. Pentru gabaritul si forma mobilierului la comanda, pentru amplasarea tapetului, pentru pozitionarea gresiei si faiantei.

Astfel, imaginile alese de tine vor putea fi executate pe santier de catre Echipele de amenajari interioare.

Ce trebuie sa faci ca sa putem continua?

In acest stadiu trebuie sa revezi inca odata toate imaginile finale si sa te asiguri ca totul este exact ce ti-ai dorit. De indata ce ne confirmi, ne apucam de treaba.

  • Daca mai este vreo intrebare sau obiectie – trebuie spuse inainte de a ne apuca de planuri.

Ce vor face designerii nostri pana data viitoare?

Pentru data viitoare, designerii nostri vor pregati planurile finale de executie. De asemenea, intalnirea pentru ultima etapa este optionala, se pot transmite pe email.

6