Suntem la pasul 2 din 7 pentru Proiectul tau de design interior

22

La intalnirea anterioara am facut Chestionarul despre preferintele tale si stilul tau de viata si am completat Contractul.

Pentru a putea continua lucrul la proiectul tau trebuie sa vedem exact cum arata spatiul in momentul de fata.

Il masuram in detaliu si facem poze.

Intalnirea 2 Masuratori

 

proiect2

La aceasta etapa de masuratori nu este necesara o intalnire propriu zisa. Avand in vedere ca dureaza destul de mult masuratorile si schitarea planului, poti sa ne lasi cheia.

Care este pasul urmator?

Pasul urmator este sa facem releveul propriu zis, adica planul la scara si variantele in plan. Te vom contacta sa te invitam la birou sa le discutam pe larg.

Designerii nostri vor pregati, pe baza releveului si a chestionarului, 3 variante diferite de amenajare in plan pentru camerele discutate. Variantele vor tine cont in masura posibilitatilor de toate cerintele tale.

Ce trebuie sa faci ca sa putem continua?

In momentul de fata, nu e necesar sa faci nimic. Daca mai ai completari sau adaugiri la ceea ce am discutat in cadrul chestionarului, inca poti sa ne trimiti pe email, astfel incat sa le includem in proiect.

Ce vor face designerii nostri pana data viitoare?

Vor face releveul locuintei tale, adica vei avea tot spatiul desenat la scara, asa cum este compartimentat in momentul de fata.

Vor studia stilul tau de viata si cerintele tale si le vor integra in compartimentarea actuala. Vor face piesele de mobilier la scara, astfel incat sa se vada posibilitatile de mobilare.

In cazul in care anumite combinatii sunt problematice, nu incap, nu se mai poate circula pe langa ele, vor fi evidentiate si evitate. Astfel vor aparea primele concesii.

Pentru data viitoare, designerii nostri iti vor pregati releveul (planul la scara al situatiei actuale) si variantele in plan. In general, reusim sa le finalizam in 3 zile lucratoare. Te vom invita la birou sa le discutam pe larg.

2