O casa in culori pastelate

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
  • Livingul are un aspect luminos si primitor, in nuante discrete de pamanturi, condimentat cu un verde inchis.
  • Pentru fetita au fost alese culori vii, combinate indraznet.
  • Baia fetitei este un adevarat cucubeu de culori.

Culori pastelate pentru un interior linistit

Doua familii de prieteni si-au cumparat casa impreuna, in acelasi complex rezidential. Casele sunt identice ca suprafete si compartimentari, insa sunt in oglinda.

A fost cea mai placuta provocare sa cream doua proiecte diferite, mulate pe stilul si personalitatea lor, pentru acelasi plan. Mai mult, a fost amuzant si surprinzator pentru cei doi prieteni sa descopere la final ce a ales celalalt, intrucat am pastrat proiectele secrete pana cand s-au pus in practica. 

La finalul decorarii si amenajarii s-au vizitat reciproc si au fost amuzati si surprinsi sa vada cum a iesit casa celuilalt. 

Casa la cheie

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni 

Creatie completa Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Parterul vilei este creat astfel incat sa fie linistit si functional. Aici avem un living larg si bucatarie deschisa catre acesta. Intre cele doua este un bar cu lumina indirecta in baza. 

 Nuantele folosite sunt discrete, bej si crem, cu mici accente de verde Olive. Corpurile de iluminat sunt gandite in concordanta cu modul de amenajare al zonelor. 

Zona de sub scara este inchisa lateral cu perete din gips carton si foloseste pentru depozitare si pantofar, pentru ca in zona de intrare holul este foarte mic si nu are suficient loc pentru un cuier si un pantofar generos. 

 

La etajul 1 este creat dormitorul de oaspeti, dormitor de copil, un dressing si baile aferente. Preferata noastra ramane baia de copil, perfect asortata cu dormitorul, in culori vii si amuzante.  Baia are 7 tipuri diferite de faianta, combinate indraznet si a fost o adevarata provocare pentru faiantarii nostri sa o puna in practica dupa planuri. 

Camera de adolescenta reflecta personalitatea fetitei, simpatica si vesela. Sub patul suspendat este o zona de joaca si loc de expus strumphii (personajele ei preferate). Langa fereastra un birou spatios pentru studiu si lectii.

O camera cu dressing spatios pentru intreaga familie se gaseste tot la etajul 1, dulapuri suplimentare de haine fiind in fiecare dormitor individual.

 

La mansarda avem dormitorul matrimonial si un birou pentru lucru si pentru muzica. Patul tapitat este creat cu o depozitare speciala in spatele tetierei (rafturi si polite pentru haine intre tetiera si perete, ca un mini dressing). 

Masuta de machiaj este asezata langa fereastra. Mobilierul la comanda, perdelele si decoratiunile sunt executate la comanda respectiv achizitionate de catre noi. 

 

Avand in vedere ca am amenajat doua vile cu acelasi plan dar in oglinda, va prezentam cateva imagini cu modul in care au fost abordate amenajarile interioare in comparatie in aceiasi incapere din cele doua vile. Veti vedea amenajarea, stilul si culorile difera in functie de preferintele clientilor. 

Deci, chiar daca aveti o locuinta care seamana din punct de vedere al compartimentarii cu multe altele, noi nu amenajam de doua ori la fel pentru ca fiecare casa trebuie sa fie personalizata perfect conform stilului de viata al proprietarilor.

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Vila P+1+M, 

Suprafata: 235 mp

Zona: Cernica

Compartimentare: Living, bucatarie open space, dining, dormitor matrimonial si de oaspeti, dormitor pentru fetita adolescenta, birou de lucru si de hobby, camera de dressing, 5 bai.

Culori: amenajare in culori pastelate, discrete.

Executie: proiect, mobilare, decorare, amenajari complete.

D-l Alexandru U.

Proprietar Vila

"Toata casa a iesit minunat, insa a fost foarte interesant sa vad aceiasi casa cu o alta amenajare." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad