Mansarda in culori calde, la cheie

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote
  • Din toata mobila creata la comanda, barul este piesa de atractie a livingului.
  • Culorile calde si indraznete dau nota principala a acestei amenajari.
  • Dormitorul matrimonial are o paleta coloristica mai discreta, asortat cu decoruri in aceleasi tonalitati.

Culori calde - o mansarda confortabila

Mai mult decat clienti, acesti tineri ne-au devenit prieteni in urma amenajarilor interioare ale casei lor.  La inceputul fiecarui proiect cream un profil psihologic al clientilor nostri. Ne intalnim cu intreaga familie, ca sa ne povesteasca fiecare viziunea sa despre "caminul ideal". 

Astfel am stat la taclale cu sotii R. si am aflat ca isi doresc un camin cald si primitor in culori vii si vesele, preferatele fiind verdele, oranjul si lila-ul. Am descoperit pasiunea lor pentru calatorii dar si cea pentru dansuri latino. Isi doreau un living spatios, in  care sa poti primi usor prietenii, sa poti dansa, sa poti juca jocuri de societate sau sa poti sta intr-un colt si sa te relaxezi citind o carte. 

Bucataria deschisa a fost ideala, pentru ca nu se gateste foarte des, dar si spatiul este mic si ar fi fost inghesuit in cazul unei compartimentari suplimentare. 

Barul este un element spectaculos al incaperii, placat cu sticla matizata, si accesorizat cu lumina indirecta. Perfect pentru un coctail, sau pentru un sandwich rapid, acesta se continua cu locul de luat masa, cu 4 scaune.

Amenajari la cheie mansarda:

  • Proiect design interior;
  • Amenajari interioare complete;
  • Mobila la comanda;
  • Canapea la comanda, fotoliu stil Corbusier;
  • Covoare, perdele, tablouri, aranjamente florale, decoratiuni la comanda.

Renovari all inclusive Artdecozone & Knox Design

Cere oferta

Amenajarile s-au concentrat pe decorarea prietenoasa a livingului, open space cu bucataria deschisa. Elementul de atractie aici este barul, placat cu sticla securizata, sablata si cu lumina de led, indirecta. Liniile curbe ale scafelor din tavan sunt lucrate cu atentie deosebita de catre rigipsarii nostri.

Dormitorul matrimonial este in nuante mai discrete, gri si movuri. Fanta din pardoseala cu lumina este un element deosebit al amenajarii. In interiorul acesteia am ales sa montam cioburi de sticla securizata, care reflecta intr-un mod spectaculos lumina, cu un efect de cristale. 

Dormitorul secundar, de oaspeti, este transformat intr-un birou de lucru, o camera de lectura, unde sa poti sa te retragi fie sa mai lucrezi ceva pentru serviciu fie sa te relaxezi si sa citesti o carte in liniste. Acesta este mobilat minimal in idea ca ulterior poate deveni dormitor pentru un viitor bebelus. 

Tablourile personalizate pentru intreaga casa au fost create astfel incat sa se armonizeze in mod placut cu spatiul. In cazul acestei case, acestea sunt pictate special, nefiind printuri pe canvas. Decoratiunile si aranjamentele sunt facute personal de catre decoratorii nostri. 

O parte din imagini sunt surprinse in cadrul unei sedinte foto pentru un articol in revista Domus. 

Dupa cum v-am obisnuit, proiectul 3D a fost gandit pentru a fi pus in practica, apoi meseriasii nostri s-au ocupat de toate amenajarile interioare si de mobilarea la comanda, completa. Tablourile, perdelele si decoratiunile personalizate au intregit decorul. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: casa, amenajare mansarda

Suprafata: 140 mp

Zona: Popa Nan, P-ta Alba Iulia, Bucuresti

Compartimentare: Living cu bucatarie deschisa, dormitor matrimonial, dormitor oaspeti, o baie, hol intrare cu casa scarilor. 

Culori: nuante calde de oranj si galben, accente verzi si lila.

Executie: Renovare la cheie: proiect design interior 3D, amenajari interioare complete, mobila la comanda, perdele, tablouri, decoratiuni.

In cazul acestui proiect, dupa cum suntem specializati am preluat toate etapele renovarii, de la imaginile 3D pe calculator pana la amenajarile in cel mai mic detaliu, inclusiv mobilare si decorare. Rezultatul: un camin simpatic si confortabil. 

D-l Cristi R.

Proprietar; Specialist IT

"Un proiect reusit!

Din moment ce s-a mulat pe stilul nostru, cum altfel putea iesi proiectul decat Exceptional :)!" 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad