Garsoniera Timpuri Noi

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
  • In aceasta garsoniera avem un open space intre bucatarie si zona de living.
  • Pentru amenajare s-au folosit finisaje deschise la culoare si lucioase pentru a lumina acest spatiu mic si destul de incarcat.

Garsoniera pentru un cuplu de indragostiti

Un cuplu foarte indragostit a venit la noi pentru acest proiect de garsoniera. Acestia ne-au marturisit ca isi doresc sa amenajeze cat mai repede garsoniera nou achizitionata pentru a se muta impreuna. Povestea lor ne-a impresionat, asa ca am trecut imediat la treaba.

Dezvoltatorul imobiliar a oferit aceasta garsoniera fara finisajele de baza, adica la gri. In finalul articolului veti gasi si o galerie cu imagini din timpul amenajarilor executate de noi. 

Noi am facut proiectul 3D, iar dupa ce clientii nostri l-au aprobat am trecut la punerea in practica a acestuia. Mai intai s-au executat amenajarile interioare necesare: zugraveli colorate, montaj scafe gips carton, montajul tapetului, a corpurilor de iluminat, a obiectelor sanitare. Unul dintre caloriferele decorative mov (ca sa se potriveasca cu ansamblul amenajarii) a intarziat peste o luna si ne-a cam dat planurile peste cap. 

Cand toate amenajarile au fost finalizate, a urmat montajul mobilierului. Piesele de mobila de pe pereti au fost suspendate dupa ce clientul si-a dat acordul ca pozitie (puse pe perete si mutate pana au fost in pozitia pe care clientul sa o aprobe). 

 

Garsoniera la cheie

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni, tablouri

Amenajari all inclusive Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Clientii nostri au aprobat in detaliu proiectul de design, apoi au plecat in vacanta. La finalul amenajarilor au mai venit pentru a aproba pozitia corpurilor de mobilier pe perete, deci credem ca a fost destul de simplu si fara stress pentru clientii nostri dupa cum incercam de fiecare data.

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Garsoniera bloc nou 

Suprafata: 45 mp

Zona: Bucuresti, Timpuri Noi

Compartimentare: Living, bucatarie, o baie, hol intrare.

Culori: amenajare in culori reci pentru parter, culori calde etaj, etnic mansarda.

Executie: proiect 3D, amenajari interioare la cheie, mobilare la comanda, perdele si draperii, tablouri personalizate, decorare completa. 

D-l Adrian M.

Proprietar Garsoniera

"Am oscilat intre a alege mobila de la voi sau de la Rovere. Pana la urma am cumparat de la Rovere doar covorul turcoaz." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad