Executia amenajarilor interioare

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Iti amenajezi casa in regie proprie?

Este oare necesar sa te zbati, sa inveti acum cum se monteaza instalatiile electrice, ce este un sac de CM9, CT126, prin ce se deosebeste un coltar metalic de unul de plastic, sau care este directia in care se monteaza parchetul? 

Daca esti o fire curioasa, atunci da, insa daca nu iti doresti asta, nu cred ca este necesar sa iti schimbi viata, sa iti iei liber de la serviciu si sa administrezi santierul.

Daca apare vreo problema exceptionala care nu este prevazuta deja in proiectul de de design interior, iti vom cere parerea inainte de a o pune in practica, daca nu doresti sa luam noi decizia in locul tau.

Depinde doar de dorinta ta de a te implica sau nu in lucrare. 

Nu ai de ce sa te transformi intr-un diriginte de santier si sa stai toata ziua pe langa muncitori ca sa vezi ce se intampla la lucrare. Poti veni doar la sfarsit sa te muti. 

Pe parcursul prosiectului de design interior 3D agreat cu tine, atunci te vom intreba ce preferi, insa, altfel, dupa finalizarea proiectului nu ai de ce sa te stressezi cu asta. 

De ce sa te chinui sa iti transformi masina personala in duba de materiale de constructii, sa cari ipsos, gresie sau coltare? 

In devizul de executie al amenajarilor interioare sunt prevazute toate materialele de constructii necesare executiei finisajelor convenite cu tine.

Deci, din nou esti fara stress!

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad