Design studio videochat

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Design interior pentru salon videochat

Crezi ca e simplu sa amenajezi un videochat? Trebuie ca interioarele sa fie spectaculoase, interesante, sa se vada bine la camera, sa creeze un decor care sa te puna intr-o anume stare de spirit, o scena pe care fiecare actrita sa fie pusa in valoare. 

Fiecare camera trebuie sa aiba personalitatea ei, sa fie deosebita, sa fie altceva fata de ceea ce se gaseste in momentul acesta pe net. 

Design salon videochat

  • Proiect design interior 3D;
  • Consultanta achizitii;

- concept, creatie Art Deco Zone 

Am pornit sa amenajam acest spatiu tinand cont de faptul ca se doreste ceva interesant, captivant, relativ usor de pus in practica, nu foarte scump, insa personal si deosebit de ceea ce mai exista la saloanele de videochat active pe piata romaneasca. 

Camerele trebuie pe de-o parte sa capteze atentia clientilor si sa plaseze modelul intr-o scena, intr-o lume imaginara, intr-un cadru, intr-o poveste pe care o prezinta. Pe de alta parte, spatiile sunt inchiriate si este ideal sa nu se faca investitii majore care sa nu se poata recupera in cazul unei mutari. 

Amenajari & design interior vila videochat

In cele de mai jos puteti vedea imagini cu comparatii din aceiasi camera. 

Sunt prezentate fie proiectul 3D comparat cu felul in care arata camera la inchiriere, fie cu alte incaperi similare existente ale firmei. Se poate vedea atat ceea ce s-a propus, pe configuratia camerei din spatiul inchiriat cat si avantajele estetice fata de amenajarile existente. 

Executia amenajarilor interioare a fost facuta independent, de catre proprietari. 

 

Comparatie proiect vs realitate Videochat

Date proiect de design interior

Tipul spatiului: vila P+1+M, 10 camere

Suprafata: 250 mp

Zona: Central, Bucuresti

Compartimentare: Zona larga receptie, studiouri foto si machiaj, camere cu pat videochat, camere cu canapea videochat, camere fetish, camera adolescenta, bucatarie videochat si zona de relaxare si pauza. 

Culori si finisaje: de la clasic la avantgardist, am folosit finisaje simple, perdele, tapet si tablouri pentru a crea atmosfera. 

Executie: proiect design interior 3D, finisaje interioare - vopsea, tapet, consiliere achizitii, decorare cu perdele si draperii. 

D-l Romeo & D-l Vasile

Proprietari Studio

"Ne place ce a iesit, important este sa dea bine pe camera." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad