Design interior Video-chat

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Un subiect destul de contorversat, video-chatul este un business foarte serios care, facut cu profesionalism, este la fel ca orice alt job. Biroul nostru de design interior a amenajat foarte multe interioare destinate video-chat-ului, atat individuale cat si societati comerciale care se ocupau cu aceasta activitate.

Nu avem prejudecati si incercam sa cream cel mai interesant interior, in functie de preferintele beneficiarului si dupa bugetul acestuia. 

Amenajari interioare video - chat

Pentru un proiect de design interior de video-chat trebuie sa stii mai intai care este audienta - tinta a acestuia, bugetul si stilul dorit. 

Va vom prezenta un proiect foarte drag noua, pentru o domnisoara extraordinara, care si-a dorit ca fiecare element din dormitorul ei sa fie unic si plin de originalitate si delicatete. Acest proiect a fost realizat de la conceptul de design 3D pana la executia amenajarilor interioare, a mobilierului, perdelelor si decoratiunilor in cel mai mic detaliu. 

Fiecare produs a fost unic, creat la comanda sau personalizat pe stilul clientei. Interiorul rezultat este romantic, glamour, elegant, sofisticat. 

Cel mai surprinzator element de decor este trofeul cu Inorog, foarte delicat, lucrat cu foarte multa meticulozitate si pasiune. Acesta este unic, creat manual special pentru acest dormitor. 

Etape proiect

  • Concept design interior 3D
  • Amenajari interioare (tapet, iluminat, mocheta, baghete decorative etc.)
  • Mobilier la comanda
  • Sculptura originala Inorog Rinocerb;
  • Decoratiuni personalizate
  • Perdele si draperii

Realizare all inclusive Art Deco Zone & Knox Design

 

Proiectul de design interior a fost creat astfel incat fiecare piesa sa fie unica si sofisticata. Propunerea initiala a fost in nuante de beige si crem, insa apoi a fost modificata pe un alb vaporos. 

Piesele executate la comanda au fost detaliate special pentru a putea fi frezate la CNC si a se reproduce identic cu proiectul. Oglinzile au fost cautate similare pentru a mai reduce din costuri. 

 Tapiteria propusa la tetiera patului este din piele ecologica. 

 

 

Proiect si amenajari all inclusive

Pentru aceasta lucrarea am avut ocazia sa lucram totul complet, de la proiect pana la amenajarile interioare complete. 

Iata cum a fost programul lucrarilor. 

Program pe date executie lucrari:
04.09 masuratori initiale pentru incepere proiect design interior 3D

13.09 finalizat proiect - propunere buget;

18.09 achizitionat si comandat toate produsele, in lucru mobilier, perdele si inorog, se incep amenajarile camerei, finalizat montaj tapet, profile decorative, mocheta si iluminat;

22.09 sosit pat, finalizat montaje Unicorn, oglinzi, perdele;

25.09 sosit noptiere - final lucrare. 

Clienta noastra ne-a rugat sa incercam sa executam intr-un timp cat mai scurt proiectul si amenajarile interioare. Proiectul a durat 7 zile lucratoare, incluzand aici si planuri si bugetare.

Initial ne-am propus ca executia amenajarilor interioare si montajul decoratiunilor sa se finalizeze in mai putin de 2 saptamani de la momentul finalizarii proiectului 3D. Totusi finalizarea noptierelor a necesitat mai multe finisaje decat se asteptase furnizorul nostru si au intarziat putin. Insa in 12 zile totul a fost gata, iar rezultatul noi credem ca este spectaculos!

Aspectul final al amenajarii este ceea ce ne-am dorit, o camera luxoasa, unica si sofisticata. 

Exista numeroase firme de videochat si persoane care lucreaza privat in acest domeniu, insa pentru fiecare am incercat sa cream un interior, un decor cat mai personal si cat mai diferit. 

Pentru noi este o provocare si o iesire din cotidian sa amenajam un astfel de spatiu. Amenajarea pentru videochat este ca o scena ce o pregatesti pentru un actor, trebuie sa fie ceva care sa te transpuna intr-o anumita stare sau poveste. Menirea noastra este sa reusim sa descoperim decorul din spatele modelului dar si sa cream ambiente cat mai atractive, incitante si inedite, care sa sucite interesul publicului. 

 In imaginile alaturate veti vedea atat poze din timpul lucrului, in diferite stadii de executie cat si imagini finale ale camerei amenajate. Dupa ce au fost adunate toate finisajele si decorurile, acestea au fost montate in camera. A fost montat tapetul, profilele decorative de tavan. Apoi s-au montat mocheta si plintele. 

Dupa sosirea piesei principale, patul, in functie de acesta s-au pozitionat pe perete oglinzile si trofeul cu Inorog. Perdelele au fost ultimele, un detaliu final pentru a completa atmosfera. 

Inorogul a fost o piesa deosebita, lucrata cu multa dedicatie de catre colegul nostru, Vlad Osiac, finisat cu grija si pictat in detaliu, in mai multe straturi, pana la perfectiune. 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad