Design apartament mic in culori calde

5.00 avg. rating (91% score) - 2 votes
  • Livingul este amenajat intr-o combinatie indrazneata intre tonuri de mov si lila cu galben pai.
  • Pentru dormitorul baiatului s-au ales culori mai masculine si un tapet ce imita tapiteria clasica.
  • In bucatarie am creat un tapet personalizat cu fructe fresh, care este dispus in zona de luat masa si protejat cu un plexiglass.

Un apartament mic cu un design sic!

Un proiect la cheie in culori calde si prietenoase pentru o familie foarte draga noua, cu care am mai colaborat in trecut pentru casa din orasul dumnealor de resedinta.

Dumnealor au apelat din nou la serviciile noastre pentru a crea la cheie un apartament la Bucuresti pentru cei doi copii adolescenti ce invata la universitati din Bucuresti. Un design apartament mic in linii moderne si culori calde care s-ar potrivi oricarei familii care isi doreste sa impleteasca confortul cu eleganta.

Apartamentul, desi are 3 camere, acestea sunt destul de inguste si mici, insa sunt suficiente pentru doi tineri studenti. 

 

Design in stil retro sic

  • Proiect design interior 3D;
  • Finisaje decorative, montaj tapet;
  • Mobilier la comanda;
  • Perdele, decoratiuni;

- concept, creatie si executie Art Deco Zone & Knox Design

 

Din holul de intrare se vede direct livingul. Pentru a compensa acest lucru si a crea un efect de mascare am creat un pantofar pe care am pus niste pernute si o perdea cu fire. 

Livingul este confortabil, cu o canapea tip coltar si un fotoliu decorativ de relaxare. In lateralul canapelei am amplasat o mini-biblioteca, care mascheaza perfect manerul lateral si este utila si ca depozitare. 

Combinatia de doua tipuri tapet (mov si alb cu flori mov) creaza o ambianta placuta si vesela.

Bucataria este ingusta si lunga. Intitial clientul a dorit sa pastram balconul, insa ulterior am spart zidul si am largit camera cu balconul, unde s-a creat un loc foarte placut de stat la cafea. Locul de luat masa este sub forma de tejghea de bar, iar peretele l-am placat cu plexiglass (siplex) sub care am montat tapet personalizat cu fructe fresh. 

Dormitorul albastru este masculin, cu un birou de lucru si tapet cu imitatie de tapiterie. 

Dormitorul fetei este decorat in nuante de mov si lila, iar in zona biroului am amlasat si o oglinjoara decorativa pentru a putea folosi acea zona ca masuta de machiaj.

 

 

Avand in vedere ca apartamentul este amenajat pentru cei doi copii studenti ai familiei, fiecare incapere este decorata si gandita astfel incat sa se potriveasca personalitatii acestora. 

La acest apartament am cautat sa obtinem si cele mai bune oferte calitate / pret. Amenajarile, mobila si decoratiunile sunt din materiale de buna calitate astfel incat ansamblul rezultat sa fie tineresc, confortabil insa la un pret rezonabil. 

Veti putea observa ca sunt selectionate in special materiale cu finisaje mate pentru mobilier, iar fatade lucioase se regasesc doar in bucatarie si living. MDF-ul pentru bucatarie este un material de calitate, insa folosit in abundenta va poate "destabiliza" bugetul. 

In zona de living, fata de proiectul initial am gasit un fotoliu de relaxare de mare efect, cu bumbi, care se potriveste perfect cu amenajarea, armonizandu-se si cu decorul tapetului din dormitorul baiatului. 

Solutia de a "masca" intrarea cu o perdea de fire este una reusita, iar nuanta de mov a acestora se armonizeaza perfect cu ansamblul. 

Pentru a compensa faptul ca nu e depozitare suficienta in dormitoare am creat un dressing in forma de L pe hol, in locul unei foste debarale. 

Cele doua bai ale apartamentului ar fi putut fi amenajate de asemenea, in ton cu dormitoarele, unul mai feminin si celalalt mai masculin, insa pentru o eficientizare a costurilor am gasit niste placaje ceramice care sa placa amandurora si le-am folosit pe acelasi in ambele spatii. 

Bucataria ne place in mod deosebit, mai ales ca, initial, nu parea un spatiu prea promitator, fiind foarte ingusta si lunga. Solutia de a amplasa o tejghea de bar pe una dintre parti, cu patru scaune inalte este foarte practica pentru cei doi adolescenti. Pentru a proteja peretele dar si pentru a oferi un farmec aparte am amplasat in dreptul "mesei" un tapet personalizat cu imagini cu fructe proaspete taiate. Acesta este placat cu o folie de plexiglass de 3 mm, ce protejeaza imaginea. 

Combinatia de MDF crem cu burgund este foarte inspirata, oferind veselie si luminozitate incaperii. Bucataria se termina cu o zona de balcon, ce face parte din camera, unde sunt asezati doi tabureti. Initial toate balcoanele erau deschise, fara termopane, insa, la cerinta clientilor nostri, am optat pentru a le inchide. In balconul din bucatarie zona de tabureti pentru cafeluta de dimineata este foarte luminoasa, un efect si al perdelelor alese. 

Acest proiect este executat de specialistii nostri din stadiul de 3D, creat pe calculator pana la mobilierul la comanda, decoratiuni, tapet, tablouri personalizate, perdele si draperii. Deci, iata inca un exemplu de solutie practica si confortabila creata si executata la cheie de Art Deco Zone.

 

 

Fie ca este vorba de un proiect mic sau mare, noi punem foarte mult suflet si ne dorim sa cream un ambient cat mai potrivit fiecarui client al nostru. 

Pentru noi e esential ca proiectul sa nu ramana doar o imagine ci sa fie transpus in realitate, cat mai exact, cat mai pe spiritul si sufletul familiei beneficiarilor. 

Majoritatea proiectelor incercam sa le implementam cat mai exact. In cazul de fata, clientii nostri ne-au permis sa ne ocupam de toate etapele pana la amenajarea la cheie. Dupa cum puteti observa, asemanarile intre proiect si realitate sunt de peste 90%, un lucru foarte important pentru noi, intrucat aceasta constituie o garantie a faptului ca proiectul este realist si poate fi implementat perfect in realitate.

Date proiect de design interior

Tipul spatiului: apartament mic 3 camere

Suprafata: 70 mp

Zona: Complex rezidential nou, zona Titan, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie, 2 dormitoare adolescenti.

Culori si finisaje: culori calde, tapet, vopsele lavabile, mobilier la comanda din PAL pentru intreaga casa, exceptand bucataria, canapea la comanda, perdele si draperii la comanda.

Executie Art Deco Zone: proiect design interior 3D, finisaje interioare - vopsea, tapet, achizitii, decoratiuni, tablouri, perdele si draperii. 

D-l Z.

Proprietar apartament

"La fel ca si celalalt proiect, si acest apartament a iesit intocmai cum ne doream. Bineinteles, ne-am obisnuit cu asta la echipa de la Art Deco Zone." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad