Design apartament Eco-friendly

4.50 avg. rating (84% score) - 2 votes

Anul acesta am avut ocazia sa intalnesc un client deosebit, care isi doreste nu cea mai smart sau cea mai in tendinte locuinta ci una eco - friendly.

Cand m-am intalnit prima data cu Eduard, m-a frapat eleganta si distinctia pe care o avea, desi era foarte tanar. Apoi am aflat mai multe despre povestea lui, am aflat ca este un tanar avocat talentat, cu mai multe carti la activ.

Mi-a placut de prima data faptul ca un client imi cere o casa cu aspect ecologic dar si usor de intretinut, practica, nu foarte incarcata. El isi dorea ca natura sa fie intr-un fel sau altul reprezentata in fiecare incapere si sa folosim materiale de calitate, simple, calde, naturale.

De asemeni, un loc de frunte il are bicicleta, pe care, fata de alti clienti care si-o doreau ascunsa printr-o debara, aici este in centrul atentiei. Astfel, practic, pentru acest proiect bicicleta a fost considerata idea centrala de la care s-a pornit amenajarea. Ea are centrul atentiei, in living, in lumina reflectoarelor.

 

Natura se intalneste cu designul

In fiecare incapere am folosit culori naturale, luminoase, care sa amplifice putin spatiul apartamentului. 

Living: Bicicleta este asezata pe un postament chiar la intrare, astfel incat ea pare un decor sau un paravan ce ascunde canapeaua.

Canapeaua este extensibila, unul dintre modelele mele preferate, Sofa Bed de la Fama. 

Poti citi mai mult despre canapele extensibile la noi pe site daca faci click aici.

Dormitor: Patul customizat este asimetric si acopera 2/3 din suprafata camerei. In dreptul tetierei am propus o pictura pe perete ce se extinde spre tavan

Intrare: Panoul decorativ traforat din MDF ascunde zona de living dar permite luminii sa invaluie intrarea. 

Elemente cheie

  • bicicleta - centrul de interes al livingului
  • culori calde, luminoase
  • pictura pe pereti
  • plante decorative
  • mobila la comanda
  • elemente si panouri personalizate

Inspirația pentru acest apartament a fost înclinația clientului către natură și dorința lui de a folosi culori și materiale naturale. 

Culoarea de accent este Greenery, culoare care a fost culoarea anului în 2017, și care se potrivea perfect cu acest tip de proiect. 

Dacă vrei să afli mai multe despre culoarea anului 2017, aleasă de Institutul de Design Pantone, citește aici articolul scris de designerii noștri. 

Dacă ai nevoie de cineva să te ajute să-ți amenajezi și tu apartamentul la cheie, fă click aici pentru a afla prețurile pentru design interior și a primi o ofertă personalizată. 

Nu mai aștepta, casa nu se amenajează singura! Cere o oferta de design interior.

 

 

 

Simpatic si atractiv

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad