Cum decoram o locuinta?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

cuplu care tine un metru de tamplarieDecoratiuni la cheie - pentru clientii cu proiect 3D

Majoritatea clientilor doresc amenajari interioare, mobila la comanda si decoratiuni pentru o casa la cheie. Pentru acestia optam pentru un proiect complet 3D in care stabilim mai intai toate detaliile amenajarii, abia apoi punem in practica executia finisajelor.

Pentru acestia in proiect sunt concretizate in detaliu finisajele. Se vede culoarea perdelelor, a canapelei, forma corpurilor de iluminat, textura scaunelor si a tapetului. Totul este clar. In acest caz alegem fiecare detaliu alaturi de client si cand le-am batut in cuie calculam bugetul si ne apucam de treaba. Dam comenzi, si de indata ce sosesc le montam in ordinea potrivita pentru fiecare produs sau finisaj in parte.

Insa avem unii clienti care opteaza pentru mobila si decoratiuni fara proiect. Acestia sunt de obicei clienti cu care am mai colaborat si care stiu din start care va fi rezultatul final si au perfecta incredere in consilierea designerului.

Achizitii si decoratiuni la cheie pentru clientii fara proiect

Alta situatie sunt casele sau apartementele mobilate si decorate pentru inchiriere la care avem libertate deplina, important fiind bugetul si termenul.

Doar mobila si decoratiuni si-au dorit de multe ori si clientii care sunt firme de dezvoltatori imobiliari care doresc sa amenajeze, mobileze si decoreze una sau mai multe case pentru a le prezenta clientilor potentiali fie pentru a le vinde ca atare fie pentru a le folosi drept showroom.

In aceste situatii putem face mobila si decoratiunile fara un proiect de design interior in avans.

In ambele situatii tu nu trebuie sa te chinui sa te ocupi de achizitii si decoratiuni.

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad