Concurs cu premii lunare pentru Bloggeri

Pentru a multumi zecilor de bloggeri care scriu din pasiune despre amenajari interioare si despre firma noastra Art Deco Zone & Knox Design, ne-am gandit sa pregatim acest concurs cu articole de blog.

In fiecare luna sunt scrise cateva articole despre firma noastra, insa nu am avut niciodata ocazia sa le multumim direct celor ce fac acest lucru doar din pasiune pentru scris si pentru decoratiuni.

 

Trimite un articol de pe blogul tau

Noteaza in cele de mai jos Numele si Emailul tau si link-ul de pe blogul tau unde ai scris in aceasta luna un articol despre noi.

Vom citi articolul tau si vom pregati in fiecare luna un set de premii pentru 3 castigatori, alesi de catre designerii nostri in functie de calitatea articolului.

Premiile de luna asta

Inscrie-te luna aceasta la concursul nostru si ai sanse sa primesti unul din urmatoarele premii cash pe care le punem la bataie:

Premiul I. 300 RON

 Premiul II. 200 RON

Premiul III. 100 RON

Trimite un articol pentru Concursul de Blogging de luna aceasta:

“Daca nu am un blog, pot participa?”

DA. Chiar daca nu ai un blog personal si scrii un articol despre noi cu link spre situl nostru si il distribui pe pagina ta de Facebook sau pe paginile publice de comunicate de presa sau de stiri, captand atentia publicului larg, este suficient.

facebook

Mai mult decat un concurs, o colaborare pe termen lung

Vrem sa stabilim o relatie de prietenie si colaborare cu bloggerii care doresc sa scrie despre subiecte din aria decoratiunilor interioare si suntem deschisi la orice propuneri.

Noi suntem pasionati de ceea ce facem si ne place sa cunoastem alti oameni pasionati cu care sa putem colabora.

Young employee typing at workplace

Conditii de colaborare

Concursul se desfasoara lunar, stabilindu-se in fiecare luna o baza de premiere.

Sunt citite si premiate in fiecare luna articolele scrise si trimise in luna anterioara de catre bloggeri. Apreciem umorul, creativitatea si inventivitatea.

Evident, este necesar ca fiecare articol sa contina cel putin un link catre situl nostru si sa aiba relevanta pe domeniul nostru de activitate.

Orice articol trebuie sa aiba minim 300 cuvinte si sa contina cateva cuvinte cheie legate de domeniul nostru de activitate.

Nu se iau in considerare articolele care au fost trimise deja.

Mai multe sanse

Chiar daca nu poti depune acelasi link si acelasi articol in mai multe luni, poti scrie mai multe articole diferite si vei avea mai multe sanse de castig. 

La final de an, vom face un rezumat cu toate articolele si vom mai face inca o sesiune de premiere din toate articolele primite lunar.

Asteptam cu drag articolele tale!

Nu uita sa share-uiesti acest articol cu prietenii tai:

Share