O casă spațioasă cu 4 dormitoare de copii 

Amenajarea interioara a unei case poate fi o adevarata provocare intr-un cuplu pentru ca fiecare persoana poate sa aiba alta opinie pentru decorarea incaperilor. Dar ce te faci cand familia este numeroasa? Ce faci cand sunt sase persoane care trebuie sa decida? Norocul este ca in cazul nostru sunt doi adulti si patru copii si suficiente camere pentru fiecare astfel incat sa avem ce personaliza.

Conceptul de design interior a plecat de la idea de a crea amenajari vintage, cu personalitate, in care sa imbinam mobila cu un aspect clasic, cu elemente moderne, functionale si elegante. Casa vintage, dar si moderna in acelasi timp? O provocare devenita realitate!

Imagini amenajare

Vezi aici câteva imagini cu amenajarea:

 

living& bucătărie

Livingul, bucataria, dormitorul matrimonial si biroul din mansarda sunt camere care vibreaza in aceiasi gama de culori si finisaje. Am mers pe un stil retro sic, putin vintage, putin clasic – dar modern prin functionalitate si utilitati. 

De exemplu, desi bucataria are un aer retro, datorita fatadelor usilor, este un spatiu gandit foarte practic, super utilat. Contrastul dintre nou si vechi este dat atat de finisajele electrocasnicelor dar si de sticla securizata vopsita cu care este placat peretele de la blatul de lucru (in loc de clasica faianta).

Livingul este plin de caldura si naturalete: un perete este placat cu piatra naturala, iar vis a vis avem un semineu care se integreaza perfect in ansamblul mobilierului clasic. Peretii sunt acoperiti cu un tapet extrem de discret iar pe pardoseala covoarele sunt din piele.

Amenajare dormitoare fetițe

Cele doua dormitoare ale fetitelor sunt delicate si cochete. 

Primul este decorat cu tapet cu elemente traditionale romanesti. Decorurile de pe pereti se armonizeaza perfect cu rulourile de tip roman-shades dar si cu mobilierul din camera. Aspectul etnic craza o nota amuzanta si jucausa pentru aceasta camera.

Celalalt dormitor de fetita este imaginat pentru “pictorita” familiei, cu un loc de creatie cu sevalet. Aici avem o combinatie de lila-uri, un tapet discret cu trandafiri si elemente de animal print pentru un decor foarte modern.

Amenajare dormitoare băieți

Dormitoarele baietilor pornesc de la culoarea de accent in tonuri de albastru sau bleu. Pentru primul, interiorul este gandit ca un ring de box, tapetul personalizat cu public incurajandu-si idolul sa pasasca spre victorie.

Cel de-al doilea este o combinatie foarte eleganta de rosu, albastru si a alb, toate impletindu-se intr-o tema aviatica, care se regaseste si in tapet. 

O casă spațioasă pentru o familie numeroasă

Se spune ca o amenajare trebuie sa vina ca o manusa proprietarilor. Ce ne facem ca in acest caz, manusa are 6 degete 🙂 ?

De obicei pentru amenajarea unei case avem un chestionar destul de elaborat pentru a determina profilul psihologic pentru cuplu, sot – sotie astfel incat sa facem o amenajare cat mai personala, cat mai confortabila si mai potrivita lor. 

In cazul acestei case, surpriza – foarte placuta, de altfel – a fost ca avem de-a face cu sase membri ai familiei si, evident fiecare trebuie sa isi puna un pic amprenta in amenajare. 

Am avut noroc si au fost suficiente camere astfel incat sa nu se supere nimeni. Astfel, fiecare are un spatiu in care sa se simta bine, care sa il reprezinte, dar care sa se potriveasca foarte bine si cu ansamblul amenajarilor interioare din intreaga casa.

Design in stil retro sic

  • Proiect design interior 3D;
  • Finisaje decorative, montaj tapet;
  • Consultanta achizitii;
  • Perdele, decoratiuni

 

“Un proiect pe care abia asteptam sa-l vedem pus în practică. Fiecare membru al familiei are așteptări diferite de la această amenajare.

Ne place să petrecem timp împreună dar și să avem intimitate, iar această casă este perfectă pentru asta.”

D-na Daniela M.

Proprietar vilă, București

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: vila P+1+M

Suprafata: 250 mp

Zona: Calea Vitan, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie, dormitor matrimonial, 4 dormitoare copii, birou la mansarda.

Culori si finisaje: nuante naturale de bej, maron, crem pentru amenajarile generale – stil retro, vintage, culori mai intense in dormitoarele de copii. In general nuante de albastru si bleu pentru baieti si rozuri, verde, lila pentru fetite. Mobilier din lemn natur, MDF cu fatade postformat, parchet lemn masiv, pereti placati cu piatra, tapet.

Cerințe proprietari:

  • a fost esențial ca fiecare membru al familiei să aibă un spațiu propriu, amenajat în concordanță cu personalitatea sa

Amenajări la cheie

 

Vrei și tu o amenajare personalizată pentru casa ta? Este simplu, trimite un mesaj pe pagina noastră la ”cere oferta”.

Evident, stilul nostru de design nu este unul anume ci este oglinda dorințelor clienților noștri. 

Scrie-ne și tu ce îți place și ne vom mula pe stilul tău. 

 

Amenajari la cheie

Amenajări la cheie

Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare