art deco zone

Cadou un apartament

Un apartament la cheie – cadou pentru o studentă de la părinți 

O poveste minunata despre un apartament ce a fost cumparat de un tata din provincie pentru fetita sa, drept cadou pentru intrarea la facultate! 

Domnul Grigore C. ne-a sunat dupa ce a aflat despre noi de la un prieten care ii recomandase firma noastra tocmai pentru ca ne ocupam de proiecte all inclusive. El ne-a povestit cum fetita lui tocmai a intrat la facultate anul acesta si isi doreste sa ii faca un cadou deosebit, mai ales ca aceasta coincide si cu aniversarea majoratului. 

Ne-a impresionat acest proiect, normal ca nu este ceva cu care sa te intalnesti in fiecare zi! Pe de alta parte a fost extraordinar pentru ca tatal a dorit ca tot proiectul sa fie secret pana in ziua finalizarii complete, fara sa o putem cunoaste pe fiica, fara a discuta preferintele sau hobbyurile ei. 

Asa ca am incercat sa investigam un pic pe internet, sa il intrebam pe tata, sa ne imaginam cum este si ce i-ar putea placea. Astfel am creat un apartament complet dotat, de la mobilier, perdele, accesorii, electrocasnice, pana la cele mai mici detalii.

 

Amenajari la cheie

  • proiect 3d;
  • amenajari interioare complete;
  • mobilier la comanda;
  • decoratiuni personalizate;
  • tablouri si pictura pe perete;
  • achizitii accesorii si electrocasnice.

Totul marca Artdecozone

Imagini amenajare

Vezi aici câteva imagini cu amenajarea:

 

Amenajare living

 Intreaga gama coloristica a apartamentului este gandita cu accente de rosu, burgund si lila. Tonurile de fundal sunt discrete, alb, negru si cremuri. 

In living am folosit un tapet foarte delicat cu flori stilizate negre pe un fundal alb structurat. Ne-am lasat inspirati de acesta si am pictat cateva flori si ici colo pe pereti. 

Mobilierul este facut din PAL Egger Stejar Cremona in combinatie cu rosu mat. Am cumparat televizorul in functie de dimensiunea camerei, tinand cont ca diagonala sa nu fie nici prea mare nici prea mica in raport cu distanta de la care este privit.

In balcon am propus o zona perfecta pentru birou de studiu si lucru. Incape lejer un calculator, iar pe perete am prevazut o tabla metalica pentru a pune biletele cu magneti. O polita ca sa iti ordonezi lucrurile la indemana si un set de sertare pentru papetarie. 

.

Amenajare dormitor

Dormitorul este foarte mic. A trebuit sa gasim suficient spatiu si pentru un pat matrimonial dar si pentru un dulap mare de haine si o zona TV. 

Din acest motiv am optat pentru o usa glisanta, ce se ascunde in spatele dulapului. Pentru a compensa dimensiunile relativ reduse ale dressingului din dormitor am optat pentru a mai construi inca un dulap aditional in hol, care sa includa si masina de spalat rufe. Pentru aceasta am tras instalatiile din baia alaturata. 

Camera fiind mica, am optat pentru a monta televizorul direct pe perete. Pentru iluminat, in afara de plafoniera centrala am propus un set de 5 aplice decorative deasupra tetierei patului. Am decorat fiecare dintre acestea cu flori pictate pe perete, direct pestre tapet. 

Instalatia electrica este refacuta pentru intreaga locuinta, pentru ca instalatia veche era pe aluminiu. Acum am refacut toate traseele electrice pe cupru, calculate si pozitionate in functie de consumatori.

Amenajare bucătărie

Bucataria beneficia de un balcon pe care l-am deschis catre camera, spatiu de care am profitat pentru a amplasa locul de luat masa. Am facut si o bancuta pentru a putea sta in balcon, sa poti citi o carte. 

Am achizitionat toate electrocasnicele dar si accesorii, tacamuri si seturi de vase, astfel incat la mutare, tanara domnisoara sa aiba tot ce este necesar in noua casa.

Mobilierul din tot apartamentul este executat la comanda pentru a se incadra cat mai bine. In loc de faianta am optat pentru a placa cu MDF zona de perete din dreptul blatului de bucatarie. 

Apartament surpriză

Covoare, accesorii, decoratiuni, sunt cumparate de noi si aranjate la fata locului, special pentru spatiu. Tablourile sunt pictate de asemeni special pentru a se integra in locatie. 

Avand in vedere ca amenajarea este pentru o studenta, este foarte important sa existe spatiu de studiu. Peretele catre balcon am hotarat sa il spargem pentru a crea un spatiu suficient pentru birou. Biblioteca generoasa se intinde pe un intreg perete in living.

Totul e perfect, pentru a incepe facultatea cu dreptul intr-un apartament amenajat de la A la Z, marca Art Deco Zone!

 

 

 

Apartament la cheie:

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni 

 

 

“Numai o echipa tanara si creativa ca a voastra putea sa imi creeze apartamentul ideal pentru fetita mea! Felicitari!.” 

Dl Grigore C.

Proprietar

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: apartament de 2 camere

Suprafata: 65 mp

Zona: Razoare, Bucuresti

Culori: alb – negru – rosu – burgund – lila 

Executie: completa, la cheie, din stadiul de proiect 3d pana la executia finala, achizitia electrocasnicelor, corpurilor de iluminat, a perdelelor, executie mobilier la comanda, termopane, decoratiuni, tablouri si pictura murala. 

Cerințe proprietari:

Singura solicitare a fost ca fetita, studenta, sa se mute direct in casa noua, fara sa trebuiasca sa mai cumpere nimic.

Amenajări la cheie

 

Crezi ca trebuie neaparat sa te stresezi cu amenajarea apartamentului tau? Tii neaparat sa cari ipsos pentru muncitori cu masina ta si sa le dai o bere ca sa nu iti strice faianta?

A fost interesant să amenajăm acest apartement la cheie surpriză de la părinți pentru o tânără studentă. 

Vrei și tu să faci o surpriză copiilor un apartament gata amenajat?

 

Amenajari la cheie

Amenajări la cheie

Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare