Un cadou personalizat pentru home-studioul lui Keo

Muzica bună se compune când te simți bine. Și mai ales, cel mai bine te simți acasă, atunci când atmosfera se potrivește cu personalitatea ta și stilul tău de viată.

După cum știți, noi creăm amenajări din pasiune și ne place să facem amenajări interioare și design interior pentru oricine le apreciază. Cu atât mai mult pentru un cântareț! Cum luna trecută a fost aniversarea prietenului nostru, Keo, i-am făcut un cadou special pentru studioul său de lucru de acasa: un birou special conceput și asortat culorilor din cameră.

Biroul este special creat pentru a se asorta cu mobilierul wenge din restul încăperii dar și pentru a integra sistemul audio astfel încât să aibă un spațiu cât mai practic pentru creație.

Irina Constantin (designer de interior) alături de arhitecții de la Art Deco Zone au vrut să creeze un cadou ideal pentru un artist și pentru un creator, astfel încât Keo să se simtă bine cand își compune muzica.

Designerii de la artdecozone.ro crează spații croite special pentru personalitatea clienților lor, și își adaptează amenajările în funcție de preferințele și stilul de viată al acestora, astfel încât, atunci când au avut ocazia să se întâlneasca cu Keo s-au străduit să îi creeze o piesă de mobilier care să îi fie pe plac și cât mai practică.

Iată ce scrie prietenul nostru, Keo, pe pagina sa de Facebook : 

“As vrea să mulțumesc prietenilor mei de la firma Art Deco Zone pentru cadoul foarte frumos pe care mi l-au facut de ziua mea – un birou din wenge facut pe măsura special pentru home-studioul meu. O echipă foarte simpatică și extrem de profi! Biroul îmi place mult de tot 😉 Keo “

 Multumim, Keo, pentru cuvintele frumoase!!!