Apartament vintage – 3 camere

3.33 avg. rating (68% score) - 3 votes
  • Combinatiile dintre stilurie retro si modern sunt interesante si de efect.
  • Bucataria are un aspect vintage, provensal.
  • Dormitorul este amenajat pe nuante de rosu si grena.

Vintage si modern intr-un singur apartament

Acesta este un proiect foarte drag noua, mai ales pentru ca proprietarii sunt un cuplu deosebit, de tineri, plini de viata, simpatici, indragostiti de calatorii. Ei ne-au vizitat chiar intr-un moment foarte special, cand sotia era deja insarcinata in luna a 7-a si ne-au spus ca este esential sa ne inscriem in acest termen pentru a finaliza amenajarile si decorarea intregii case. 

 Evident ca pentru orice client este important ca amenajarile sa se desfasoare in termenul stabilit. Imaginati-va ca totusi atunci cand astepti un copil, respectarea termenului este critica. Iar atunci cand beneficiarul este avocat, nu e de joaca ­čÖé

Amenajarea este deosebita, o combinatie interesanta intre nou si vechi, intre piese de mobilier moderne si vintage, intre simplu si complicat, intre aerisit si decorativ. Clientii nostri sunt foarte pasionati de calatorii si au foarte multe suveniruri dragi, care merita expuse. Astfel a trebuit sa gasim un coltisor pentru fiecare. 

Apartament la cheie.:

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni 

Creatie completa Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Pe langa aerul vintage, amenajarea are si multe decoruri din Cuba - suveniruri din calatoriile clientilor nostri. Am intervenit si noi cu niste imagini specifice. 

La finalul amenajarilor le-am propus si o serie de tablouri cu portretele lor, asa ca am organizat o sedinta foto special pentru a personaliza noua casa.

Camera pentru bebelus este deosebita, in culori vesele. Desi dormitorul respectiv este foarte mic, pentru un copil este perfect. Am reusit sa integram pe langa patul de bebelus, o masa de infasat, un fotoliu si o depozitare generoasa. 

 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: apartament de 3 camere

Suprafata: 80 mp

Zona: Timpuri Noi, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie deschisa catre holul de intrare, dormitor matrimonial, dormitor bebelus, o baie. 

Culori: combinatii de nuante calde si reci, accente de mov, verde si grena pentru dormitor. 

Executie: proiect design interior 3D, amenajari interioare complete, mobilier la comanda (exceptie scaune si fotolii alese impreuna cu clientii), decorare completa (corpuri de iluminat, perdele, covoare etc.). 

D-na I.O.

Beneficiar

"Pentru noi a fost esential sa se poata livra proiectul la cheie in termenul stabilit, pentru ca am fost conditionati de nasterea bebelusului. Ne-am bucurat ca am reusit sa ne mutam intr-un apartament exact asa cum ni-l doream." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad