Apartament mic 2 camere, proiect si amenajare la cheie

3.00 avg. rating (64% score) - 2 votes
  • Tonurile discrete sunt perfecte pentru acest apartament mic. Combinatia de tapet cu dungi si flori a creat o atmosfera moderna, indrazneata, in tonuri monocrome.
  • Singurul accent este dat de pata de culoare mov de pe canapea, in contrast cu fundalul linistit.
  • Dormitorul pe tonuri de bej are o nota aparte fata de living.

Un apartament mic de doua camere - povestea unei tinere

Acest apartament a fost creat special pentru o tanara care s-a mutat la Bucuresti. Cu o viata foarte activa, creatoare de moda, calatoreste adesea la Milano si in alte capitale europene. Acest apartament trebuie sa fie simpatic, simplu, cozy si sa se potriveasca stilului sau activ de viata. 

In zona Calea Calarasi, intr-o constructie noua, acest apartament a fost cumparat cu finisajele de baza si reamenajat complet de specialistii nostri pe baza proiectului pe care l-am creat in concordanta cu cerintele clientei noastre. 

Apartament mic la cheie.:

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni 

Creatie completa Art Deco Zone 

Cere oferta

Zona de living este deschisa catre bucatarie, dar unita de aceasta printr-un bar. Tot mobilierul este executat la comanda. Bucataria este din PAL cu fatade din MDF.

Barul este o piesa speciala, am folosit acelasi tapet ca si pe perete, pe care l-am protejat cu plexiglass si l-am iluminat indirect, de sub blat.

La bar, cele doua scaune cu forme fluide fac deliciul amenajarii potrivindu-se stilistic cu conceptul intregii locuinte.  

 Zona de dormitor matrimonial este foarte micuta, insa amenajata functional, simplu si cochet, este foarte potrivita pentru acest apartament.

Pentru o creatoare de moda, dressingul era un element foarte important pentru amenajare, astfel incat am incercat sa ii alocam un spatiu cat mai generos.

Dormitorul este decorat cu tapet, accentuand in special zona din spatele tabliei patului.

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Apartament mic 2 camere 

Suprafata: 50 mp

Zona: Calea Calarasi, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie open space, dormitor mic.

Culori: nuante discrete de griuri colorate, alb - negru, accente mov, combinatii de tapet cu flori si dungi.

Executie: proiect, mobilare, decorare la cheie

M.

Tanara proprietara a apartamentului

"Initial parintii mei au vrut sa ma ajute cu toate amenajarile. Cand le-am spus ca se va veti ocupa voi de proiect si de toate lucrarile nu le-a venit sa creada. Initial au fost sceptici, insa cand au inceput sa vada pozele cu ce iesea si-au schimbat opinia. La prima vizita au fost entuziasmati pe loc! " 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad