art deco zone

 

Recompartimentare Apartament

recompartimentare apartament din 2 camere a devenit de 3

Odata cu venirea unui nou membru in familie spatiul devine insuficient. Ce facem? Cumparam un apartament mai mare sau remodelam?

O modificare radicala a apartamentului lor de 2 camere si transformarea in 3 camere a fost o o solutie excelenta pentru acesasta tanara familie.

Amenajarea apartamentului din 2 camere si transformarea in 3 camere a fost posibila mutand bucataria pe balcon. Desi a fost destul de dificil pentru ca au trebuit modificate instalatia electrica, sanitara si gazele.

Un proiect complex, care ne-a dat niste batai de cap dar dupa cum stiti, dupa ce facem un proiect de design interior suntem specializati si in executia amenajarilor interioare.

Imagini amenajare

Vezi aici câteva imagini cu amenajarea:

 

Amenajare living

Apartamentul este amenajat simplu, funcțional, minimalist

În galerie vezi comparație între două variante coloristice pentru living. Inițial clienții voiau doar culori calde dar i-am convins să aleagă varianta cu combinație între culori calde și reci (cea cu albastru). 

 Toată bucătăria este mutată pe balcon. Este destul de înghesuit și s-au făcut modificări majore de instalații dar recompantimentarea a fost soluția cu buget mai bun decât cumpărarea unui apartament mai mare.

Amenajare dormitor

Dormitorul este mic dar am găsit o soluție să devină mai interesant cu ajutorul luminii și a tapetului. Culoarea galbenă a noptierelor este foarte modernă și contrastează foarte modern cu această amenajare alb negru de dormitor matrimonial. 

dormitor bebeluș

Bucătăria este deschisă către holul de intrare. S-au dorit tot culori închise, material MDF, finisaj lucios. Toată mobila este creată la comandă conform solicitărilor proprietarilor.

Recompartimentare din 2 în 3 camere

Bucuria de a astepta un bebelus iti transforma dintr-o data toata viata. Pe langa bucurie vin si griji si stres. Cum va fi viata noastra de acum inainte? Cum vom sta? Cum vom dormi? Cum vom manca? 

Pentru Anca si Valentin, dintr-o data apartamentul de 2 camere a devenit prea mic. Singura alternativa parea sa cumpere un nou apartament. 

Ce solutii exista? Cum sa faci din 2 camere si sa le transformi in 3? 

Atentie! Nu recompartimentati si nu schimbati functionalitatea camerelor fara a face proiect de specialitate si fara aprobare de la Autoritati. 

Propunerea de a schimba total functiunile camerelor si de a transforma apartamentul de 2 camere in unul de 3 i-a incantat pe proprietari. 

Am inchis balconul si l-am izolat, l-am deschis catre living  si am mutat acolo toate utilitatile pentru bucatarie. Cele mai dificile au fost gazele si apa, care au necesitat modificari majore (si proiect de specialitate!).

Astfel, din fosta bucatarie am facut o camera micuta si draguta pentru noul nascut. Desi dormitorul rezultat este destul de ingust, va fi perfect functional pana prin clasa a 5-a, cand nevoile cresc si activitatea scolara devine mai intensa. 

Livingul a ramas deschis, cu balconul transformat in bucatarie deschisa si cu spatiu de dining foarte frumos amenajat, cu un tapet tematic, potrivit celor doi tineri pasionati de calatorii. 

Dormitorul matrimonial desi este relativ mic (3.5 x 3.6 m) este suficient cat sa ne incapa un pat confortabil si un dulap mare de haine.

“Eram pe punctul de a cumpara un alt apartament mai mare. Recompartimentarea ne-a scutit de o cheltuiala mult mai mare.” 

Anca

Proprietar, Apartament recompartimentat

Date generale ale amenajarii

Date proiect de design interior

Tipul spatiului: Apartament 2 camere transformat in 3 camere

Suprafata: 68 mp

Zona: Dorobanți, București

Solicitări clienți:

 • recompartimentare pentru a crea un dormitor separat pentru bebe
 • culori și finisaje beige, culori calde în contrast cu bleu

  Amenajări de lux

   

  Nu ezita sa ne contactezi daca iti doresti să îți amenajezi casa. Vom discuta împreună ce amenajare este cea mai potrivită pentru apartamentul tău.

  Te așteptăm pentru amenajări moderne și minimaliste ca cea pe care ai văzut-o. 

  Cere oferta concretă pentru apartamentul tău:

   

  Chestionar pentru un proiect de design interior

  Amenajări la cheie

  Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

  1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

  2. Amenajări interioare

  3. Mobilare și decorare