Apartament de 2 camere transformat in 3 camere

5.00 avg. rating (91% score) - 2 votes

Un apartament transformat

Bucuria de a astepta un bebelus iti transforma dintr-o data toata viata. Pe langa bucurie vin si griji si stres. Cum va fi viata noastra de acum inainte? Cum vom sta? Cum vom dormi? Cum vom manca? 

Pentru Anca si Valentin, dintr-o data apartamentul de 2 camere a devenit prea mic. Singura alternativa parea sa cumpere un nou apartament. 

Ce solutii exista? Cum sa faci din 2 camere si sa le transformi in 3? 

Atentie! Nu recompartimentati si nu schimbati functionalitatea camerelor fara a face proiect de specialitate si fara aprobare de la Autoritati. 

Propunerea de a schimba total functiunile camerelor si de a transforma apartamentul de 2 camere in unul de 3 i-a incantat pe proprietari. 

Am inchis balconul si l-am izolat, l-am deschis catre living  si am mutat acolo toate utilitatile pentru bucatarie. Cele mai dificile au fost gazele si apa, care au necesitat modificari majore (si proiect de specialitate!).

Astfel, din fosta bucatarie am facut o camera micuta si draguta pentru noul nascut. Desi dormitorul rezultat este destul de ingust, va fi perfect functional pana prin clasa a 5-a, cand nevoile cresc si activitatea scolara devine mai intensa. 

Livingul a ramas deschis, cu balconul transformat in bucatarie deschisa si cu spatiu de dining foarte frumos amenajat, cu un tapet tematic, potrivit celor doi tineri pasionati de calatorii. 

Dormitorul matrimonial desi este relativ mic (3.5 x 3.6 m) este suficient cat sa ne incapa un pat confortabil si un dulap mare de haine. 

 

Date proiect de design interior

Tipul spatiului: Apartament 2 camere transformat in 3 camere

Suprafata: 68 mp

Zona: Dorobanti

Compartimentare: Open space living - bucatarie - dining, dormitor matrimonial, dormitor bebelus

Culori si finisaje: beige, culori calde. nuante de bleu pentru camera de bebe

Anca

Proprietar

"Eram pe punctul de a cumpara un alt apartament mai mare. Recompartimentarea ne-a scutit de o cheltuiala mult mai mare." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad