Apartament cu influente Suedeze

4.20 avg. rating (82% score) - 5 votes
  • Livingul modern cu canapea curba are un aspect avantgardist.
  • Atmosfera din dormitorul fetitei este delicata si sensibila, in nuante de roz pal, roz pudra, cu scafe cu lumina indirecta in tavan si in pereti.
  • Mansarda are o nota aparte fata de restul casei, un aspect etnic modern.

Apartament de 4 camere in stil scandinav

Acest decor atipic a fost creat pentru o familie cu doi copii. Toata zona adultilor este decorata intr-un stil scandinav, minimal, cu materiale naturale simple si discrete, fara decoruri incarcate.

In schimb, camerele copiilor sunt gandite distinct de amenajarile din restul casei, fiecare fiind personalizata pe gustul celor mici. Au fost selectate finisajele si mobilierul astfel incat sa fie cat mai practic pentru copii si sa nu prezinte riscuri pentru ei.

Acest proiect a fost executat de la A la Z. Am ales impreuna cu proprietarul culorile, texturile si materialele. Pe langa renovarile propriu zise am facut la comanda tot mobilierul si toate perdelele si decoratiunile.

Am avut norocul sa avem mai mult decat un client, un prieten, la acest proiect. 

Amenajari complete apartament

  • Proiect design 3D;
  • Amenajari interioare la cheie;
  • Mobilare la comanda;
  • Tapet, perdele, covoare, decoratiuni

Creatie si executie all inclusive Art Deco Zone & Knox Design

Cere oferta

 

Toata amenajarea este gandita in jurul ideii de simplitate si confort. 

Livingul este separat in doua zone: zona de birou si lucru, imediat in apropierea ferestrei, cu o mini-biblioteca alaturi si zona de privit la TV. Intre cele doua este construit un paravan din PAL dublat cu lumina indirecta, de tip LED. 

Canapeaua este separata in doua corpuri, cu o masuta alaturi, iar pe peretele de vis a vis este televizorul cu pe o comoda cu sertare si cu un cadru care sa mascheze suportul de sustinere. 

Livingul este deschis catre bucatarie, acestea fiind separate de zona de luat masa. In bucatarie accentul este pus pe functionalitate, toate electrocasnicele sunt incastrate iar totul este cat mai practic si mai la indemana. 

Pentru a nu aglomera camerele, am optat pentru niste dulapuri de dimensiuni mari pe hol, astfel incat toate hainele sa fie depozitate aici, lasand doar un minim necesar in dormitoare. 

 

Iata cateva imagini din timpul lucrului. La finalizarea proiectului 3D, am facut bugetarile pentru punerea in practica a proiectului si am trecut la treaba.

S-au facut amenajarile interioare in apartament, zugravelile, tencuielile, electrica, parchetul, gresia si faianta; in paralel la fabrica s-a lucrat mobila. In paralel au fost comandate toate decoratiunile, tapetul, perdelele, tablourile si covoarele. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Apartament 4 camere, 

Suprafata: 90 mp

Zona: Piata Alba Iulia, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie deschisa, dormitoare copii, dormitor matrimonial, baie matrimoniala, baie de serviciu, hol cu dressing.

Culori: culori sobre zona adulti, vesele si amuzante pentru camerele de copil.

Executie: all inclusive - proiect 3D, amenajari complete, mobilare, perdele, draperii, covoare, tablouri la comanda, decoratiuni.

D-l George B.

Proprietar apartament

"Felicitari pentru reusita de saptamana trecuta, la finalizarea amenajarilor!" 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad