Amenajari stand expozitional Legrand

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Un stand expozitional la cheie

Propunerea firmei Legrand, una dintre cele mai mari companii de aparataj electric, a fost de a crea pentru expozitia Romexpo Bucuresti, un stand expozitional creat din module simple, care sa se poata monta si demonta si refolosi ulterior. 

Acest stand a trebuit sa cuprinda cat mai multe dintre elementele de imagine prestabilite ale companiei. Printre acestea, logo-ul, patratul rosu, spoturile, panourile de prezentare, anumite culori predefinite (rosu si alb conform mostrarului RAL). 

Data fiind conditia de a se putea remonta, totul este creat pe panouri din PAL si MDF si structuri metalice, nu din gips carton, asa cum s-au realizat majoritatea celorlalte standuri. 

In plus, pe langa amenajarea standului, am propus si un eveniment care sa se desfasoare pe parcursul targului. Un pictor, colegul nostru, Claudiu Constantin a pictat in fiecare zi in cadrul standului produsele Legrand. 

Amenajare stand expo

  • Proiect design interior 3D;
  • Finisaje decorative;
  • Consultanta achizitii;
  • Eveniment pictura in stand pe tot parcursul targului expozitional Romexpo - de Claudiu Constantin;

- concept, creatie si executie Art Deco Zone & Knox Design

 

 

 

Amenajarile acestui stand au pornit de la idea de a putea fi refolosit, in combinatii diverse pentru mai multe spatii. Astfel, tot conceptul este simplificat, iar amenajarile sunt facute pe structura metalica, cu prinderi pe surub, cu panouri de PAL si MDF pentru constructie. 

In centrul standului este amplasata receptia, patratul rosu fiind un standard vizual, concept ce tine de manualul de imagine international standardizat Legrand. Receptia din cadrul standului expozitional este translucida, din plexiglass. 

Panourile de prezentare sunt dispuse pe toata lungimea standului, pe pereti si prezinta produse din diverse game de accesorii electrice - impartite pe categoriile rezidential si comercial.

Propunerea noastra a fost de a avea si un eveniment, intrucat finisajele produselor de la Legrand sunt la grad de inalta arta, ca acestea sa fie prezentate de catre un artist plastic, sa fie reinterpretate intr-un mod artistic, ca lucrari de arta. 

Date proiect de design interior

Tipul spatiului: stand expozitional

Suprafata: 70 mp

Zona: Paviolion Expozitional Romexpo, Bucuresti

Compartimentare: Receptie, zona expunere produse casnice vs. zona adresata clientilor comerciali.

Culori si finisaje: PAL si MDF pe structura din cornier. Culori conform specificatiilor standard Legrand

Executie: proiect design interior 3D, finisaje interioare, eveniment pictura in stand. 

D-l M.D.

Director Divizie

"O echipa de incredere, plina de talent. O recomand!" 

Clienti multumiti Art deco zone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad