Amenajari interioare Stand Electro6

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Amenajari stand expozitional Electro6

Am fost onorati de a putea lucra pentru o firma faimoasa care se ocupa de importul si distributia pe piata romaneasca a instalatiilor electrice de inalta calitate, in special produse italiene, B'ticino, Gewiss, sisteme tip casa inteligenta. 

Proiectul a fost pregatit cu o luna si jumatate inainte de inceperea targului, timp in care am avut ocazia sa discutam ideile noastre in detaliu cu Directorul companiei. Am pregatit un buget si un plan de executie a amenajarilor. Ni s-a cerut sa cream un stand care sa se poata refolosi ulterior targului si in showroom. 

Am lucrat pentru executie timp de 5 zile, cate 12-14 ore pentru constructie. Peretii din PAL si MDF au fost montati, construiti, pictati. Am creat corpuri de iluminat personalizate cu fatete de prize. Masa contine mici compartimente cu piese electrice. Canapeaua este facuta la comanda iar mobilierul este achizitonat special pentru eveniment. 

Detalii amenajare

  • proiect 3D design
  • mobilier la comanda printuri
  • pereti din PAL si MDF
  • montaj expunere produse
  • tapet, picturi murale
  • decoratiuni creatie proprie
  • tablouri, plante, decoruri  
  • canapele la comanda
  • costumatii hostesse

Creatie si amenajari Art Deco Zone & Knox Design

Cere oferta

 

Am creat decoratiuni personalizate din prize, intrerupatoare si suruburi. Abajurul lampii suspendate deasupra canapelei este pictat si decorat cu fatade de prize. Un manunchi de flori facute din intrerupatoare sta intr-o vaza din colt. Tabloul electric este o pictura delicata. Totul incearca sa transmita faptul ca produsele Electro6 sunt niste opere de arta, ce doar asteapta sa fie descoperite, adevarate decoruri ale casei tale.

Partea cea mai placuta a fost pregatirea costumatiilor foto-modelelor alese drept hostesse. La inceput am propus pentru cele doua care acopereau zona de garaj, tip do-it-yourself niste salopete de blugi, destul de mulate, intr-un stil american si venisem cu idea de a fi usor murdare de ulei pe fata si pantaloni. 

Desi propunerea a placut, ni s-a cerut ceva mai incitant, mai greu de uitat dupa targ. Ne trebuiau niste costume cu care sa merite sa iti faci si poze in stand. Asa ca pentru fetele din garaj am optat pentru bustiere si shorti, completate cu borsete de scule din piele intoarsa iar pentru cele din interiorul casei pentru o costumatie de menajere foarte sexy. 

Idea a prins si a avut deosebit succes pe tot parcursul targului, castigand multa atentie din partea vizitatorilor.

 

Making of - Galerie cu executia amenajarilor pentru standul expozitional pentru Electro6. 

De la proiect a trebuit sa trecem la punerea in practica a acestui stand, care sa fie montat cat mai repede dar care sa se si poata demonta usor pentru a putea fi ulterior partial folosit in showroomul firmei. 

Am pornit cu constructia standard oferita de Romexpo, constructie pe care nu avem voie sa o alteram, perforam sau modificam in nici un fel. Astfel, intreaga constructie s-a facut independent de aceasta structura. 

La inceput s-au montat parchetul si peretii, apoi s-a inceput perforarea pentru produsele incastrate, iar apoi, ulterior decorarea (pictura, tapet, tablouri). Decoratiunile mici, lampi, tablouri, plante, aranjamente florale au fost pregatite din timp de la birou pentru a nu mai pierde timpul care si asa a fost scurt de montaj in locatie.

Pentru a pune fiecare piesa la locul ei, in ultima zi, deja eram mai multi oameni decat puteam incapea in stand, fiecare facandu-si treaba, pentru a termina cat mai repede.  

Spre final s-au adus toate piesele de mobilier si decoratiuni personalizate si au fost aranjate in stand, pregatite pentru deschiderea expozitiei. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Stand expozitional Romexpo - pentru firma de instalatii electrice, Electro6, importatori B'tcino

Suprafata: 60 mp

Zona: Pavilion Expozitional Central Romexpo, Bucuresti

Compartimentare: Compartimentat in doua zone, una sugerand interiorul unei locuinte, cealalta exteriorul respectiv garajul. 

Culori: alb, negru, rosu.

Executie: amenajari complete ale standului, de la proiectul 3D, la punerea in practica, creatia de decoruri personalizate, costumatii personalizate hostesse, achizitie si creatie de mobilier, sigle, signalistica, corpuri de iluminat.  

Electro6

conducere executiv

"Avem nevoie de un stand usor de construit, dar si pe care sa il putem demonta la final si sa il folosim in showroomul nostru. Am dorit ca firma de design sa se ocupe de tot, de la constructie pana la achizitia de canapele." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad