Amenajari in stil contemporan

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Articolele rafinate si, implicit de calitate, au definit dintotdeauna stilul contemporan, iar notele asiatice intregesc acest decor.

Ca sa poti adopta acest mod de viata trebuie mai intai sa ai o personalitate puternica si sa nu iti fie teama sa experimentezi lucruri diferite.

Expertii nostri iti stau la dispozitie cu o gama larga de produse si planuri pentru a-ti transforma locuinta in cea mai buna investietie a anului. Fie ca vrei sa redecorezi, fie ca incepi totul de la zero si iti doresti o amenajare cat mai profesionista, echipa noastra este pregatita pentru orice provocare.
Stilul contemporan cuprinde o gama larga de stiluri dezvoltate in a doua jumatate a secolului al 20-lea. Piesele in linii rotunjite si delicate se opun liniilor puternice si dure observate intr-un design modern.

Interioarele contin elemente neutre in culori indraznete, si se concentrează pe elementele de baza cuprinse din linii, forme si substante.
Interioarele contemporane se definesc prin confort si degaja o atmosfera primitoare, fara sa dea impresia de aglomerare. O casa in stil contemporan poate devine refugiul tau din agitatia cotidiana.

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad