Amenajari de lux apartament Glamour

3.67 avg. rating (73% score) - 3 votes
  • Dormitorul matrimonial este elegant si spatios.
  • Bucataria este deschisa, iar la intrare se gasete locul de luat masa.
  • Livingul este o combinatie intre stilul masculin al canapelelor de piele si linia feminina a accesoriilor glamour.

Un apartament aparent banal - reamenajat

Un apartament obisnuit intr-un bloc din anii `90 nu pare la prima vedere ca ar avea sanse sa devina un super-interior de lux. Totusi Alexandru si prietena lui ne-au contactat in momentul cand au achizitionat acest apartament, si, inainte de a semna contractul de vanzare cumparare, ne-am consultat daca ar avea potentialul sa devina locuinta pe care o visau. 

Apartamentul fusese locuit de o batranica cu pisici, si nu mai fusese renovat inca de la constructia blocului. Prima impresie a fost negativa, insa fiind foarte spatios si bine compartimentat, acest apartament a avut un potential deosebit. 

Dupa semnarea contractului, proiectul 3D a fost gata in aproximativ 3 saptamani, executia amenajarilor interioare a durat aproximativ 2 luni iar la final montajul mobilei si al decoratiunilor au mai necesitat inca 2 saptamani pentru a putea fi puse in practica.

Apartament la cheie.:

  • Proiect design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni 

Amenajari all inclusive Art Deco Zone 

Cere oferta

 

 

 

In acest spatiu am avut timpul si bugetul de a pune in practica tot ceea ce isi doresc proprietarii. 

Am pornit cu un proiect 3D pe care l-am discutat si l-am facut in stilul si conform cu preferintele lor coloristice si stilistice. 

Apoi proiectul a fost pus in practica. S-a inceput cu demolarile, decopertarea peretilor de gledul si zugraveala veche, gresia si faianta din baie. S-au refacut in totalitate instalatiile termice, electrice si sanitare. Pardoselile au fost indreptate cu sapa de ciment si autonivelanta. Tavanele au fost decorate cu fante decorative de lumina create din gips carton. S-a montat tapet, s-a zugravit in diverse tipuri de vopsele decorative. 

La final a fost montata mobila la comanda care intre timp a fost prelucrata in atelierul nostru. In paralel au fost facute achizitiile: masa bucatarie, scaune, corpuri iluminat, perdele si draperii.

Proprietarii si-au facut si un set de tablouri personalizate, executate de un artist plastic cunoscut, lucrari care dau o nota personala intregii amenajari. De asemenea in zona de luat masa este montata o veche pendula - potrivita cu atmosfera clasica a acestui coltisor. 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Apartament 3 camere

Suprafata: 110 mp

Zona: Piata Vitan, Bucuresti

Compartimentare: Living, bucatarie deschisa, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti cu functie de birou, baie matrimoniala, baie de serviciu, hol intrare.

Culori: amenajare interioara in tonuri de mov, fundal alb, negru si crem.

Executie: proiect de design interior 3D, amenajari interioare complete, mobilier la comanda, achizitii decoratiuni, perdele - proiect amenajari la cheie.

D-l Alexandru P.

Proprietar Apartament

"Eleganta si calitate - asta este tot ce ne doream. Desi am depasit putin bugetul pe care il alocasem initial totusi a rezultat exact ceea ce asteptam!" 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad