Amenajari atelier – sedinta foto Ziua Femeii

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Amenajari stil pop art - pentru un atelier creatie

Intr-un spatiu mic, de doar aproximativ 20 mp am avut provocarea de a amenaja un adevarat atelier de creatie. Cu finisaje moderne, interesante, indraznete, culori puternice - am incercat sa cream un interior neconventional, plin de personalitate.

Am creat mobilierul la comanda, cu printuri in stil pop art, cu benzi desenate. Fatadele de la sertare le-am imbracat e in piele neagra, lucioasa. 

Peretele din fundal este tapetat cu piele ecologica cu bumbi din cristale iar usa glisanta de la baie este imbracata cu piele. Corpurile de iluminat sunt alese cu grija, in spiritul amenajarii. 

Nuantele de mov si lila au fost alese in completarea culorilor puternice ale printurilor. Politele de pe perete au un ancadrament modern facut din rama de tablou argintie. 

Detalii amenajare

  • mobilier la comanda printuri
  • fatade piele naturala neagra
  • decoratiuni Kare, Bamboo si creatie proprie
  • canapea Mobexpert
  • gresie portelanata

Creatie si amenajari Art Deco Zone & Knox Design

Cere oferta

 

Sedinta foto este facuta pentru revista Domus, de 8 Martie, cu ocazia zilei Femeii. Ne-am gandit sa propunem o idee despre cum vede un pusti idealist o zi a femeii perfecta. El si-o "imagineaza" prin ochii sai, alaturi de profesoara sa favorita. 

Ce ar putea face altceva intr-o zi perfecta un pusti de 7 ani decat sa manance dulciuri, sa se joace pe console si sa se bata cu popcorn? Bineinteles astfel ar fi o zi ideala pentu oricine, iar in fantezia sa si-o imagineaza pe "invatatoarea" sa, al carui rol este jucat de colega noastra, Designer de interior Andreea Matei (Speranta). 

Decorul este amuzant, vesel si avantgardist, potrivit pentru aceasta fantezie. Speram sa va placa ideile noastre!

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: atelier de creatie

Suprafata: 20 mp

Zona: Hala Traian, Bucuresti

Compartimentare: Atelier creatie & grup sanitar serviciu.

Culori: stil pop art, modern, avantgardist, nuante de alb negru si accente din culori puternice.

Executie: amenajari complete ale spatiului, mobilare, decorare - sedinta foto pentru ziua de 8 Martie, ziua Femeii, Personaje: Profesoara Designer de interior Andreea Matei, elevul David Constantin.  

Andreea Matei

Designer de interior

"Am vrut sa cream un scenariu simpatic, ziua femeii vazuta prin ochii unui copil. Credem ca si locatia pe care am folosit-o pentru sendinta foto, atelierul de creatie amenajat si decorat de noi o sa va placa." 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad