Amenajare vila Cernica – Familia C.

4.67 avg. rating (88% score) - 3 votes
  • Livingul modern cu canapea curba are un aspect avantgardist.
  • Atmosfera din dormitorul fetitei este delicata si sensibila, in nuante de roz pal, roz pudra, cu scafe cu lumina indirecta in tavan si in pereti.
  • Mansarda are o nota aparte fata de restul casei, un aspect etnic modern.

O vila generoasa, in 3 stiluri distincte

Aceasta familie tanara ne-a contactat in stadiul amenajarilor casei la gri. Ei ne-au povestit ca au mai avut anterior experienta de a amenaja singuri, fara ajutorul unui designer si nu vor sa mai repete stressul si greselile facute. 

Pe de alta parte, pe parcursul proiectului, ajungand sa ne cunoastem si sa povestim, am descoperit ca practic dumnealor mai vazusera proiecte, amenajari si mobilier executate de catre noi in locuintele unor prieteni - ulterior facand legatura ca si acestea erau facute tot de noi. 

D-na C. este plina de energie si dinamism si ii place sa faca alegeri pentru casa ei. Impreuna cu ea am luat toate deciziile privind designul locuintei. Dupa o scurta consultare cu sotul toate materialele erau alese, toate textilele selectate, la biroul nostru dupa mostrarele prezentate, in perfecta concordanta cu imaginile 3D realizate.

Datorita spatiului vast al vilei, am avut posibilitatea de a combina mai multe stiluri. Clientii nostri au dorit ca  fiecare etaj sa aiba o personalitate proprie, un stil anume, cromatica diferita.

Parter: minimalist alb negru si accente siclam mov, cu tonuri de gri

Etaj: culori calde, maro, bej si auriu

Mansarda este o antiteza fata de toata amenajarea, in stil oriental.

Vila la cheie

  • Proiect design interior 3D 
  • Propunere tapet, perdele, decoratiuni 

Creatie Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Parterul vilei este amenajat in combinatii simple alb, negru, gri - cu mici accente lila.

Un larg open space uneste zona de zi cu locul de luat masa si cu bucataria deschisa. Din punct de vedere al amenajarii spatiul este un tot unitar, in tonuri discrete si cu un stil modern, avantgardist. 

Zona de masa un punct de atractie, cu forma rotunda a blatului, inconjurata de scaune fluide, de culori combinate. 

 

 

La etaj, dormitorul matrimonial, baia matrimoniala si dressingul creeaza o zona distincta. Acestea sunt amenajate in culori aurii, cu tapet superb, in nuante regale. 

Lumina joaca un rol important in amenajare iar corpurile de iluminat sunt alese astfel incat sa arate perfect in concordanta cu designul interior al camerei. 

Scafele de lumina indirecta creeaza ambianta prin contururi de lumina, discreta, care pot fi folosite pentru o atmosfera romantica.

 

Dormitorul de fetita este dulce ca o bombonica. Roz, cu picturi pe pereti, cu mobilier complet creat la comanda pe stilul amenajarii. 

Usile de la dressing au un stol de fluturi decorativi montati, creati din plexiglass, translucizi. 

Baia fetitei este asortata atat coloristic cat si stilistic. Faianta si gresia cu accente roz sunt perfect combinate. Baia cu dinozaur este deliciul celei mici. 

De asemenea pentru timpul de joaca este selectata o incapere aparte, care este amenajata ca un orasel in miniatura.

 

Mansarda are un aer oriental, complet diferit de amenajarile din restul casei. Cu mobilier la comanda, pictat si fier forjat in stil oriental este o zona de relaxare deosebita.

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Vila P+1+M, 

Suprafata: 380 mp

Zona: Cernica

Compartimentare: Living, bucatarie, hol, dormitor matrimonial, camera fetita, baie matrimoniala, baie de serviciu, camera de joaca, mansarda - camera de hobby.

Culori: amenajare in culori reci pentru parter, culori calde etaj, etnic mansarda.

Executie: proiect, mobilare, decorare

D-na Georgiana C.

Proprietar Vila

"Multumim foarte frumos pentru colaborare si sprijinul acordat. Ne place foarte mult ce a iesit." 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad