Amenajare mansarda urban chic

5.00 avg. rating (86% score) - 1 vote

Mansarda moderna decorata surprinzator

O mansarda de 60 mp a devanit o locuinta spectaculoasa pentru un artist multimedia pasionat de muzica, fotografie si pictura. Mobilierul propus este deschis la culoare insa decorurile si accentele sunt deosebit de indraznete. 

Printurile sunt pline de senzualitate si feminitate. Texturile folosite pentru covoare si tapiterii sunt deosebit de interesante, geometrice, in contrast cu liniile fluide ale tablourilor. 

Ansamblul se remarca printr-o asociere eclectica de elemente rezultand o mansarda confortabila intr-un stil urban sic. 

Detalii amenajare

  • proiect 3D urban sic
  • mobilier la comanda
  • printuri si tablouri personalizate

Creatie 3D Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Aceasta amenajare a fost propusa pentru un spatiu mai putin conventional, o mansarda cu structura partial metalica si partial din lemn. Materialele si finisajele propuse pentru amenajare urmeaza aceasta tendinta, in ton cu stilul de viata al proprietarului. 

Un spatiu potrivit pentru creatie, relaxare si imaginatie. Pentru un barbat singur, artist, genul acesta de studiou / locuinta a fost o solutie minunata. 

"Pentru ca lucrez mult acasa, imi doresc un mediu creativ, care sa ma incurajeze sa ma exprim si sa visez. Vreau sa ma intalnesc provocari noi si de fiecare data sa zic: de ce nu?" - ne-a marturisit clientul nostru.

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: mansarda pentru artist

Suprafata: 60 mp

Zona: Berceni Giurgiului, Bucuresti

Compartimentare: Mansarda & grup sanitar serviciu.

Culori: stil urban sic, cu influente neobaroc, nonconformist si extravagant, fundal deschis alb si crem si accente din culori puternice, tablouri indraznete.

Combinatii intre mobilier avantgardist cu piese vintage.

Executie: proiect de design interior.

Dupa cum v-am obisnuit, proiectele noastre de design incearca sa transpuna cat mai bine personalitatea si stilul de viata al clientului in locuinta sa. Ele nu trebuie sa fie "in tendinte" ci sa se potriveasca manusa beneficiarului.

Alexandru B.

Proprietar

"Vreau ceva original, personal, indraznet. Desi spatiul nu parea prea primitor la inceput iar stilurile aparent nu prea se potriveau, m-am bucurat sa gasesc la Art Deco Zone designeri care sa poata crea ceva atat de neconventional si deosebit." 

Client multumit ArtDecoZone

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad