art deco zone

Mobilă buget redus

Mobilare rapidă vilă ansamblu rezidențial fundeni

Fara proiect de design 3D, aceasta lucrare a insemnat multe emotii pentru designerii nostri de interior, pentru ca a trebuit sa mobilam si sa decoram o intreaga casa fara a stabili in prealabil punct cu punct fiecare detaliu cum facem in cazul unui proiect pe calculator.

O lucrare facuta in cea mai mare viteza, la care a contat cel mai mult termenul limita, mai putin bugetul sau detaliile alegerii. Toate decoratiunile, mobilierul la comanda, perdelele sunt creatia echipei noastre de arhitecti si designeri impreuna cu echipa de executie.

Afla solutia pentru amenajare la cheie casa – fara stres – cand te lasi in totalitate pe mana unei echipe de profesionisti.

Imagini amenajare

Vezi aici câteva imagini cu amenajarea:

 

Proprietarii acestei mici casute au cumparat-o gata finisata intr-un ansamblu rezidential din Fundeni. Dezvoltatorul oferea aceste locuinte complet finisate cu gresie, faianta, parchet, zugraveala la alb si instalatii termice si sanitare.

Totusi acest cuplu isi dorea o mutare rapida in Bucuresti din provincie. Termenul a fost de doua saptamani si cu un buget strict. Este dificil sa anticipezi daca vei reusi sa te mulezi perfect pe doritele clientului fara sa poti face un proiect 3D in care poti decide de comun acord asupra fiecarui detaliu.

Am avut noroc si clientii au vrut sa mearga pe mana noastra. Ei mai vazusera o amenajare executata de catre noi pentru un prieten de-al lor si ne-au dat mana libera. 

Ne-am bucurat ca, dupa doua saptamani s-au putut muta, ne-am mulat si pe bugetul dar si pe asteptarile lor. Toate produsele au fost gata: mobilier la comanda, perdele, saltele, decoratiuni, electrocasnice. Doar canapeaua s-a mai lasat asteptata cateva zile 🙂

mobilare rapidă la buget redus

Parterul este compus din living, hol, bucatarie si o baie de serviciu. Livingul este foarte spatios si ne-a permis sa cream si un spatiu special alocat unui mic colt de lucru, biroul de acasa. 

La etaj, dormitorul matrimonial, baia matrimoniala si dressingul creeaza o zona distincta. Acestea sunt amenajate in culori aurii, cu tapet superb, in nuante regale. 

Lumina joaca un rol important in amenajare iar corpurile de iluminat sunt alese astfel incat sa arate perfect in concordanta cu designul interior al camerei. 

Scafele de lumina indirecta creeaza ambianta prin contururi de lumina, discreta, care pot fi folosite pentru o atmosfera romantica.

Dormitorul de copil este mititel, dar, in ciuda faptului ca nu prea e loc, am incercat sa nu il incarcam cu mobilier ci sa il dotam cu tot ce este necesar, pentru a ramane suficient loc de joaca. 

Patutul, masa si dulapul sunt luate de la IKEA, o solutie rapida si ieftina, avand in vedere ca acestea vor trebui schimbate peste 1-2 ani cand micutul prescolar va creste si va intra la scoala. 

Culorile sunt vesele: verde, bleu, galben – simpatice si potrivite cand nu doriti o tema anume pentru camera celui mic si vreti sa puteti remodela camera dupa varsta si preferinte. 

Amenajări rapide

“Nu pot sa spun ca sunt surprins ca a iesit asa bine pentru ca ma asteptam. Am vazut la un prieten amenajari facute de voi. Este exact ceea ce aveam nevoie, intr-un buget rezonabil si intr-un timp record. Bravo.” 

Dl. Florin B.

Proprietar vilă, București, Fundeni

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Casa P+1, Complex Rezidential Fundeni, la cheie – achizitonata zugravita la alb, cu parchet, gresie si faianta.

Suprafata: 111 mp

Executie completa in 2 saptamani, fara proiect 3D: mobila la comanda, mobila achizitii, electrocasnice incastrate, tapet, perdele, saltele, covoare, tablouri, decoratiuni personalizate.

Cerințe proprietari:

  • amenajare ieftină și rapidă

Amenajări la cheie

 

Vrei și tu o amenajare personalizată pentru casa ta? Este simplu, trimite un mesaj pe pagina noastră la ”cere oferta”.

In general genul acesta de amenajări nu facem decât cu clienții cu care am avut proiecte prealabile. Altfel, fară proiect nu știm nici așteptările clienților și nici ei nu știu care e rezultatul final. 

 

 

Amenajari la cheie

Amenajări la cheie

Pentru orice amenajare completa sunt necesari doar 3 pași:

1. Proiect de design interior (planuri de execuție și 3D)

2. Amenajări interioare

3. Mobilare și decorare