Amenajare la cheie casa – in 2 saptamani, buget de criza

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes
  • Biroul este simplu si functional, suficient cat ai nevoie pentru a lucra in liniste acasa.
  • Dormitorul matrimonial este simplu si linistit in culori calde, asezonat cu putin turcoaz.
  • Livingul este modern, cu usoare accente glamour, poate putin incarcat de combinatiile de flori de pe tapet cu cele din pernele canapelei.

Casa amenajata complet - in doar 2 saptamani la buget redus

Proprietarii acestei mici casute au cumparat-o gata finisata intr-un ansamblu rezidential din Fundeni. Dezvoltatorul oferea aceste locuinte complet finisate cu gresie, faianta, parchet, zugraveala la alb si instalatii termice si sanitare.

Totusi acest cuplu isi dorea o mutare rapida in Bucuresti din provincie. Termenul a fost de doua saptamani si cu un buget strict. Este dificil sa anticipezi daca vei reusi sa te mulezi perfect pe doritele clientului fara sa poti face un proiect 3D in care poti decide de comun acord asupra fiecarui detaliu.

Am avut noroc si clientii au vrut sa mearga pe mana noastra. Ei mai vazusera o amenajare executata de catre noi pentru un prieten de-al lor si ne-au dat mana libera. 

Ne-am bucurat ca, dupa doua saptamani s-au putut muta, ne-am mulat si pe bugetul dar si pe asteptarile lor. Toate produsele au fost gata: mobilier la comanda, perdele, saltele, decoratiuni, electrocasnice. Doar canapeaua s-a mai lasat asteptata cateva zile ­čÖé

Casa la cheie.:

  • Consultanta design interior 
  • Amenajari interioare complete 
  • Mobila la comanda 
  • Covoare, perdele, decoratiuni, tablouri, aranjamente florale

Amenajari all inclusive Art Deco Zone 

Cere oferta

 

Parterul este compus din living, hol, bucatarie si o baie de serviciu. Livingul este foarte spatios si ne-a permis sa cream si un spatiu special alocat unui mic colt de lucru, biroul de acasa. 

Culorile pe care le-am ales pentru amenajari sunt simple, linistite, pastelate, pe gustul clientilor nostri. 

 

 

La etaj, dormitorul matrimonial, baia matrimoniala si dressingul creeaza o zona distincta. Acestea sunt amenajate in culori aurii, cu tapet superb, in nuante regale. 

Lumina joaca un rol important in amenajare iar corpurile de iluminat sunt alese astfel incat sa arate perfect in concordanta cu designul interior al camerei. 

Scafele de lumina indirecta creeaza ambianta prin contururi de lumina, discreta, care pot fi folosite pentru o atmosfera romantica.

Dormitorul de copil este mititel, dar, in ciuda faptului ca nu prea e loc, am incercat sa nu il incarcam cu mobilier ci sa il dotam cu tot ce este necesar, pentru a ramane suficient loc de joaca. 

Patutul, masa si dulapul sunt luate de la IKEA, o solutie rapida si ieftina, avand in vedere ca acestea vor trebui schimbate peste 1-2 ani cand micutul prescolar va creste si va intra la scoala. 

Culorile sunt vesele: verde, bleu, galben - simpatice si potrivite cand nu doriti o tema anume pentru camera celui mic si vreti sa puteti remodela camera dupa varsta si preferinte.

Iata informatiile date complexul rezidential de unde a fost achizitonata casa:

"Rezidential Fundeni iti ofera sansa de a locui intr-una din vilele complexului nostru rezidential.

Acestea sunt asezate perfect liniar, pe o parte si cealalalta a drumului, cu circuit inchis, drumul fiind prevazut cu bariera actionata de la telecomanda.

Puteti opta pentru cumpararea acesteia la cheie sau semifinisata (in interior)."

Fundeni - Casa inainte si dupa amenajari

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Casa P+1, Complex Rezidential Fundeni, la cheie - achizitonata zugravita la alb, cu parchet, gresie si faianta.

Suprafata: 111 mp

Zona: Fundeni

Compartimentare: Living, bucatarie, hol, dormitor matrimonial, dormitor copil, baie matrimoniala, baie de serviciu.

Executie completa in 2 saptamani, fara proiect 3D: mobila la comanda, mobila achizitii, electrocasnice incastrate, tapet, perdele, saltele, covoare, tablouri, decoratiuni personalizate.

D-l Florin B.

Proprietar Casa

"Nu pot sa spun ca sunt surprins ca a iesit asa bine pentru ca ma asteptam. Am vazut la un prieten amenajari facute de voi. Este exact ceea ce aveam nevoie, intr-un buget rezonabil si intr-un timp record. Bravo." 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad