Apartament 2 camere – D-na S.H.

2.50 avg. rating (57% score) - 2 votes
  • Atmosfera este calda, prietenoasa, linistita - nota data de culorile calde si imprimeurile florale.
  • Dormitorul de oaspeti are si rol de camera de hobby, amenajat cu un birou special gandit pentru croitorie.
  • Tabolurile, goblenurile si decoratiunile din calatorii care reprezinta cele mai calde amintiri, ocupa un loc principal in amenajarea apartamentului.

Apartament mic dar confortabil

Proiectul de amenajari interioare a fost realizat pentru un apartament de 3 camere. Apartamentul este proprietatea unei doamne care, locuind multi ani in afara tarii, si-a dorit foarte mult ca acesta sa devina un loc caruia sa-i spuna “acasa”. 

Proiectul 3D si amenjarile interioare complete sunt executate de Art Deco Zone si Knox Design SRL iar mobilierul este executat de catre o firma din Italia pe baza proiectului aprobat (buget pentru mobila de aproximativ 15.000 Euro, inclusiv electrocasnice incastrate). 

Proiectul de design interior pentru living si bucatarie a fost adevarata provocare. Spatiul open fiind relativ privat de lumina naturala, au fost create scafe cu lumina indirecta ce au menirea de a compensa acest inconvenient.

Dorindu-se o imbinare a stilurilor clasic si modern, in acest spatiu a fost folosit un tapet cu aspect de lemn antichizat, in bucatarie si un tapet cu flori in tonuri pastelate, in living care contrasteaza cu elementele moderne cum sunt corpurile de iluminat si scafele cu lumina indirecta.

Proiect si amenajari apartament

  • Proiect design interior 3D
  • Amenajari interioare complete
  • Tapet, perdele, decoratiuni

Creatie Art Deco Zone & Knox Design

Cere oferta

In incercarea de a obtine o locuinta calda si luminoasa, culorile folosite in aceasta camera sunt naturale dar cu accente de culori pastelate regasite in tapetul cu flori si pernutele decorative. Zona canapelei este delimitata de un raft deschis care indeplineste cu succes rolul de biblioteca.

Designul interior a fost creat special sa reprezinte personalitatea clientei. Dansa este pasionata de quilting caruia ii dedica o mare parte din timpul dansei. In acest scop a fost creata camera de hobby care a fost gandita sa raspunda cerintelor, atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere estetic.

Pentru a atinge acest scop, am proiectat un mobilier personalizat. In acesta am incastrat masina de cusut si am folosit sertarele si politele pentru a crea spatiul de depozitare atat de necesar.

In aceasta camera, avand si un al doilea rol , nu mai putin important, de camera de relaxare, am propus o canapea extensibila, foarte confortabila. Dorindu-se un design interior unitar din punct de vedere cromatic si camera de hobby a fost amenajata in culori naturale , regasind aceleasi accente de pastel in tapetul cu dungi de aceasta data, draperii si pernute decorative.

Avand in vedere faptul ca baia nu este foarte generoasa, am propus o faianta alba care a fost inviorata de placile decorative cu floricele si animale. Pentru a realize o zona de contrast, dar fara a incarca spatiul, am ales un mobilier in mai multe nuante de gri. Pentru a eficientiza spatiul, am optat pentru un vas de toaleta cu rezervor incastrat si, tot din motive practice, cada a fost prevazuta cu usi culisante din sticla .

 

Livingul deschis catre bucatarie, este un singur spatiu, open space. Am dorit sa rememoram un spatiu drag al clientei, casa pe care a avut-o in Austria, pentru a ii da un sentiment ca se regaseste acasa. 

Am folosit anumite materiale care i-au fost foarte dragi clientei noastre, in special tapetul cu flori in nuante pastel, care sunt asortate intr-un mod foarte placut cu taburetul cilindric de langa canapea. 

 

In acest dormitor am incercat sa punem in practica cat mai bine hobbiurile clientei noastre. Un birou mare pentru masina de cusut, accesorizat cat mai bine pentru foarfece, papiote, textile. 

In fundal se vede un tapet vesel, in dungi colorate, care se asorteaza foarte bine cu perdeaua cu flori. 

Canapeaua este extensibila, iar pe perete se pot vedea tablouri si goblenuri create chiar de clienta. 

 

Baia a fost reamenajata, nuantele alese sunt foarte discrete. Doar placile de decor au un pic de culoare, restul fiind monocroma. Mobilierul este creat din stejar Moorland, o nuanta inchisa cu tonuri intre gri si negru pentru a crea un contrast cu faianta. 

 

 

Date generale ale amenajarii

Tipul spatiului: Apartament mic, 2 camere

Suprafata: 78 mp

Zona: Mall Vitan

Compartimentare: Living cu bucatarie deschisa, hol intrare, dormitor oaspeti - camera de hobby.

Culori: amenajare in culori calde, tonuri pastel, combinatie de tapet cu flori cu tapet cu dungi.

Executie: proiect, executie amenajari interioare, mobila nu e realizata de noi ci de o firma din Italia.

D-na S. H.

Proprietar apartament

"Domnisoara Maria a fost cooperanta si a inteles perfect dorintele mele in realizarea proiectului." 

Irina Constantin, interior designer

Author: Irina Constantin, interior designer

Designer de interior pentru Art Deco Zone si Knox Design, pasionata de amenajari interioare, muzica rock si jocuri video.

Share This Post On
468 ad